«Δεν είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ ο Πάγκαλος... "...

Κάνουν ότι... δεν άκουσαν στο ΠΑΣΟΚ. Μπορεί ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος να «απασφάλισε» την Τετάρτη, θέτοντας – ξανά - ανοιχτά θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τις... επιλογές του στην κυβέρνηση και τους «βουλευτές του» για ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά η Ιπποκράτους το αντιμετώπισε ...χαλαρά.


«Μιλάει ως Έλληνας πολίτης. Δεν μπορούμε να του απαγορεύσουμε να μιλάει», έλεγαν οι παροικούντες το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πάντως πως ο κ. Πάγκαλος δεν είναι πια μέλος του ΠΑΣΟΚ, αφού τα όργανα έχουν διαλυθεί και ως εκ τούτου, κανείς δεν είναι μέλος του μέχρι να επανεγγραφεί. Εφόσον κάνει κάτι τέτοιο – με ορίζοντα το Συνέδριο του φθινοπώρου, ασφαλώς, μια και μετά το «ΠΑΣΟΚ τέλος» του Ευάγγελου Βενιζέλου και με την Εθνική Συνδιάσκεψη στο τέλος της εβδομάδας, αρχίζει η διαδικασία «ανασύστασης της παράταξης» - και κριθεί σκόπιμο, τότε θα αναλάβουν τα «πειθαρχικά όργανα», εξηγούσαν.

Προανήγγειλαν έτσι για δεύτερη φορά τη διαγραφή του Θεόδωρου Πάγκαλου από το... νέο κόμμα που θα προκύψει το φθινόπωρο, καλώντας τον ουσιαστικά να μη γίνει ποτέ μέλος του.

«Κρείττον σιγάν» σχολίασε από την πλευρά της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, αφήνοντας αιχμές για το... έργο του κ. Πάγκαλου σε σύγκριση με τα «μεγάλα λόγια» του και θυμίζοντας ότι δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε τρεις μήνες από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ήδη έχει περάσει δύο εκλογικές αναμετρήσεις που δεν τον άφησαν να ασχοληθεί επισταμένως με το κόμμα, που τελούσε υπό διάλυση. Πολλές φορές «οι εμμονές σκοτώνουν τη λογική», σχολίασε από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται πολύ κοντά στον πρόεδρο, με τα δύο στελέχη πάντως να προτίθενται να συζητήσουν οποιαδήποτε άλλη αλλαγή στο κόμμα, ενόψει... ανασύστασης.
real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια