ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένοςμου είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο την μεγάλη τιμή να αναλάβω την Εκπροσώπηση του Κινήματοςσε μιά δύσκολη και κρίσιμη προεκλογική περίοδο.

Με την εκλογή μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιοως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝο Πρόεδρος του Κινήματος μου έκανε τη νέα τιμή να με ορίσει Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπομε Γενικό Γραμματέα της Κ.Οτον Κώστα Μαρκόπουλο.


Την θέση του νέου Εκπροσώπου αναλαμβάνει ο Χρήστος Ζώηςστον οποίο εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στα πολύ σοβαρά καθήκοντα που του εμπιστεύτηκε ο Πρόεδροςπαράλληλα με εκείνα του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού.

Η αντικατάσταση συμφωνήθηκε να γίνει μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Τους τρείς μήνες των αλλεπάλληλων προεκλογικών περιόδωνπροσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω στην επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχουΝα αντιπαλέψουμε τα Μνημόνια και τους εδώ υπηρέτες τουςαλλά και τους ξένους που τα επέβαλανΚαι κυρίως να εδραιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαούότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η νέα πολιτική δύναμηστη νέα πορεία της χώρας που άνοιξε με το τέλος του καταρρεύσαντος μεταπολιτευτικού κύκλου.

Διέσχισα με περιοδείες όλη την ΕλλάδαΜίλησα στα περισσότερα ΜΜΕ της Αθήνας και της περιφέρειαςΈκανα σεμινάρια τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής συμπεριφοράς στη συντριπτική πλειοψηφία των 470 υποψηφίων βουλευτώναπό τους οποίους το 92% έμπαινε για πρώτη φορά στη πολιτικήΕπιμελήθηκα το σύνολο των Δελτίων Τύπου και είχα την συνεχή εποπτεία τωνsocial media του Κινήματος.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους των εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκρισή τουςστον επιτρεπόμενο βαθμό από τους εκδότες και τους καναλάρχες τουςκατά περίπτωση.

Ευχαριστώ τα portals και τους bloggers.

Πάνω απόλαόμωςεκφράζω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου στους συνεργάτες μουΜιά χούφτα νέων ανθρώπωνεθελοντώνπου εργάστηκαν σκληρά και με απόλυτη συνέπεια.Τόσο στο Γραφείο Τύπουόσο ως αναπληρωτές εκπρόσωποί μου στις εκλογικές περιφέρειες.

Ο αγώνας συνεχίζεται τώρα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗαπο τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου.

Ευχαριστώ τον Προεδρο για την τιμή και την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου.

Τέρενς Κουίκ
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Βουλευτής Επικρατείας»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια