Ο Βερνίκος πριν προλάβει να στεγνώσει στην κυβέρνηση απομακρύνθηκε με …remover!


Ο Γιώργος Βερνίκος δεν πρόλαβε να κολυμπήσει πολύ στην παραλία της κυβέρνησης. Το νομικό πλαίσιο τον υποχρέωσε να βυράρει την άγκυρα του σκάφους του και να προσεγγίσει αλλού.

του Στρατή Μαζίδη
Ο τέως υφυπουργός ναυτιλίας μη όντας πολιτικό πρόσωπο δεν ήταν δυνατό να γνωρίζει τι ισχύει και τι όχι. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θα έπρεπε να περιμένει ότι η συμμετοχή του σε off shore εταιρείες (άλλωστε οι αντίστοιχες του
κλάδου εξωχώριες είναι) θα ερχόταν στο προσκήνιο από την αντιπολίτευση η οποία πράγματι κινήθηκε πολύ γρήγορα και με ένα πολύ ευγενικά διατυπωμένο κείμενο πέτυχε το πρώτο της πλήγμα.
Όπως επίσης όφειλαν να το περιμένουν ο πλοίαρχος κος Σαμαράς, ο υποπλοίαρχος κος Βενιζέλος και ο ανθυποπλοίαρχος κος Κουβέλης με τους δύο τελευταίους να κατέχουν νομικούς τίτλους σπουδών.
Αν μετά από μέρες διαβουλεύσεων και συναντήσεων, ένα μέλος της κυβέρνησης ουσιαστικά αποπέμπεται από αυτή λόγω νομικού κωλύμματος και σε μια κοινωνία που ματώνει ενώ άλλοι μέσω off shore κολυμπούν με ασφάλεια, τότε τι να υποθέσει κανείς τόσο για τους ίδιους όσο και το περιβάλλον τους που υποτίθεται πως βρίσκεται εκεί ώστε να τους συμβουλεύει ορθά και να τους προστατεύει από κακοτοπιές.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν καλά καλά στεγνώσει το βερνίκι της νέας κυβέρνησης, άρχισε να απομακρύνεται με remover.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια