Φέρες- Αγόρασαν μηχανήματα με "πέτσινη" επιταγή. Βρήκε τα τρία από τα τέσσερα στην Κομοτηνή

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας συμπολίτης μας από χωριό των Φερών πριν από δύο ημέρες. Έπεσε θύμα απατεώνων που του αγόρασαν τα μηχανήματα που είχε δίνοντάς του ψεύτικη επιταγή.
Πιο συγκεκριμένα ένας πολίτης από χωριό των Φερών είχε αχρησιμοποίητα τρία φορτηγά αυτοκίνητα και μία τσάπα, αφού άλλαξε επάγγελμα.
Πριν από δύο ημέρες εμφανίσθηκαν δύο τύποι με Πόρσε τζιπ χρώματος μαύρο και ζήτησαν να αγοράσουν τα τέσσερα μηχανήματα. Η συμφωνία έκλεισε σε χρόνο ρεκόρ αφού του ιδιοκτήτη του ήταν άχρηστα και όσο καθόταν έχαναν την αξία τους. Συμφώνησαν στις 28 χιλιάδες ευρώ και για την αποπληρωμή του έδωσαν μία επιταγή με το αντίστοιχο ποσό. Μάλιστα για να τα μεταφέρουν στην Αθήνα βρήκαν και τρεις οδηγούς από εργολάβο της Αλεξανδρούπολης και το «κομβόι» ξεκίνησε. Ο συμπολίτης μας χαρούμενος άρχισε να παίρνει τηλέφωνα δεξιά και αριστερά για να πει τα ευχάριστα. Το γεγονός πληροφορήθηκε και συγγενικό του πρόσωπο που είναι αστυνομικός και είδε την επιταγή. Σε λίγο κατάλαβε ότι ήταν «πέτσινη». Άρχισε τότε μία προσπάθεια να εντοπισθούν τα μηχανήματα και τελικά τα τρία βρέθηκαν στην Ροδόπη. Το τέταρτο που οδηγούσε οδηγός των απατεώνων εξαφανίσθηκε… Τα τρία οχήματα επέστρεψαν πίσω και αναζητείται το επόμενο. Το κακό είναι ότι αναζητούνται και οι απατεώνες αφού δεν άφησαν κανένα στοιχείο, καθώς υποστήριξαν ότι θα επέστρεφαν για να κάνουν τις μεταβιβάσεις σήμερα Δευτέρα.
Η συγκεκριμένη περιπέτεια δείχνει πόσο ευκολόπιστοι είναι κάποιοι σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού και πριν από 2-3 χρόνια ένας εργολάβος από τον Βόρειο Έβρο βρήκε μηχάνημα που «πούλησε» χωρίς χρήματα !!! στην Φλώρινα και αφού κινητοποιήθηκαν όλοι οι αθίγγανοι της Βόρειας Ελλάδος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια