Η παρουσίαση του νέου album του Πάνου Γαληνού έγινε viral!

Συνεχίζουν κατά εκατοντάδες οι επισκέπτες του youtube να «κλικάρουν» στο στιγμιότυπο της παρουσίασης κατά το οποίο ο π. Στρατής Γιουσμάς - ο οποίος είναι και εκ των δημιουργών του album του Πάνου Γαληνού – να παίζει και να τραγουδά μαζί με τον δημοφιλή Μυτιληνιό καλλιτέχνη τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη. Περισσότερα από 120.000 views μέσα σε λίγες μόνον ώρες από την παρουσίαση, «έριξαν» κυριολεκτικά το internet!
Στην παρουσίαση του νέου album του Πάνου Γαληνού στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης που κράτησε πάνω από 3 ώρες, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και θαυμαστών του για να απολαύσουν και το μοναδικό live ενώ πολλοί ήταν οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι φίλοι του Πάνου που παραβρέθηκαν για να ευχηθούν για το νέο album. Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Γώμου , η Αντιδήμαρχος Λέσβου κ.Αντωνέλλη , ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου κ. Ζαμτράκης, αλλά και ο γνωστός διάσημος παγκοσμίου φήμης ζωγράφος Δημήτρης Καραπιπέρης , οι οποίοι προλόγισαν την εκδήλωση.

Στο πιάνο ήταν ο έμπειρος Γιάννης Βαφειώτης και στο μπουζούκι ο ξεχωριστός Δημήτρης Γραμμέλης.
Την παρουσίαση επιμελήθηκε η υπεύθυνη του Δημοτικού Θεάτρου Κατερίνα Πετάι.
Στο πλευρό του και στη σκηνή ήταν ο Ντίνος Αλεξανδρής , ο Μάκης Ψαραδέλλης , ο π.Στρατής Γιουσμάς , ο Γιάννης Μυκονιάτης , η Βάσω Χοχλάκα , η Νάσια Δαφιώτη , η Συμεώνη Καραγιάννη και ο Στράτος Σαμαράς.

O ολοκαίνουριος δίσκος του Πάνου Γαληνού  «Που κρύβεις την αγάπη», κυκλοφόρησε πρόσφατα και η ζωντανή παρουσίαση έδωσε σε όλους την ευκαιρία να αντιληφθούν πως οι δημιουργοί προσέγγισαν την ιδιαίτερη φωνή του αγαπημένου καλλιτέχνη.
Link από την παρουσίαση και το link που έγινε viral και συνεχίζει να ανεβαίνει….