Υπέρ της δημιουργίας νέου κόμματος ο Νίκος Νικολόπουλος

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:
«Χωράει λοιπόν ένα νέο κόμμα στον χώρο της ελληνικής κεντροδεξιάς σήμερα;
Και τι είδους κόμμα μπορεί να είναι αυτό;
Ποιους θα εκπροσωπεί και από ποιους θα εκπροσωπείται;
Με νέα ηγεσία που θα αναδειχθεί με ψήφο λαού;
Υπάρχουν προϋποθέσεις ακόμα και για μια νέα πλατιά πατριωτική συμμαχία πολιτικών σχηματισμών με διαφορετικό ιδεολογικό στίγμα;
Ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι του και με ποιο τρόπο θα επιδιώξει να τους επιτύχει;
Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε συζήτηση, χωρίς εγωισμούς και προαπαιτούμενα, αλλά με καθαρές θέσεις και απόψεις, γνωρίζοντας πως ο δρόμος είναι ενδεχομένως μακρύς και δύσκολος.
Τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο όμως από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα. Και αυτό είναι απείρως σημαντικότερο γεγονός που δημιουργεί την ανάγκη να υπερβούμε όλα τα εμπόδια».

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου
Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος σας προσκαλεί τη Δευτέρα,  28 Μαρτίου 2016, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 και Βουκουρεστίου), στην συνέντευξη τύπου, όπου ο Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Ε. Νίκος Νικολόπουλος,  θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις της Έκτακτης Εθνικής Συνδιάσκεψη των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών, σχετικά με την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα.
Επίσης θα δοθούν απαντήσεις, ενώ θα κατατεθούν και οι προτάσεις, της 7ης Συνόδου της Πολιτικής Επιτροπής, για την διαδικασία συγκρότησης του νέου πολιτικού φορέα, την ανάδειξη νέων ανθρώπων και εκλεγμένης ηγεσίας με ψήφο λαού.
Τέλος, θα παρουσιαστούν οι ιδεολογικές αρχές καθώς και ο οδικός χάρτης για την επιστροφή της Πατρίδας μας στην κοινή λογική και τις παραδοσιακές σταθερές της κοινωνικής Χριστιανοδημοκρατίας.



ΑΠΌ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΥΠΟΥ