Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ακαδημίας των Πολιτών στην Αλεξανδρούπολη


Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της Ακαδημίας των Πολιτών στην Αλεξανδρούπολη. Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης Χρήστο Γερακόπουλο, ο οποίος καλωσόρισε την πρωτοβουλία έναρξης και λειτουργίας της Ακαδημίας στην πόλη.
Ο κόσμος που βρέθηκε στην αίθουσα του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης (πρώην ΚΕΠΑΚΥ) είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εναρκτήρια διάλεξη με θέμα "Συντροφικότητα σε εποχή κρίσης" του Ευστράτιου Παπάνη, επίκουρου καθηγητή κοινωνιολογίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και προέδρου της Ακαδημίας.

Να επισημάνουμε, για όσους πολίτες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν ή να εγγραφούν στην Ακαδημία, ότι οι  εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 18:00 - 20:00 στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης και καθημερινά στα τηλέφωνα: 6945779762 & 6945877370. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 17:00 - 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια