Εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης «Πόλη & Πολίτες» του Βαγγέλη Λαμπάκη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με την παρουσία πλέον των 2.000 φίλων και σε μια φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα η παράταξη Πόλη & Πολίτες του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη έκοψε την πίτα της, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, ξεκινώντας και τυπικά την προεκλογική της εκστρατεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.  

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Έβρου κ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, οι πρώην βουλευτές κ. Θεοφάνης Δημοσχάκης και κ. Ιωάννης Καβαρατζής, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Γεωργία Νικολάου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, κ. Χρήστος Γαλαζούλας και κ. Σταύρος Καβαρατζής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Νικόλαος Δαστερίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου κ. Απόστολος Γκιγκούδης, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Έβρου κ. Παναγιώτης Τσίρτσης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων της περιοχής, κ.α.


Ο επικεφαλής της παράταξης Βαγγέλης Λαμπάκης, συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και την υποστήριξή του, ενώ αναφέρθηκε στα έργα και της δράσεις της δημοτικής αρχής, αλλά και στους νέους στόχους. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση υποψηφίων του κεντρικού ψηφοδελτίου καθώς και των ψηφοδελτίων των Δημοτικών Ενοτήτων Αλεξανδρούπολης, Φερών και Τραϊανούπολης.



* Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.477704355667873.1073741832.327832960655014&type=1&l=55750f5c76
και σε υψηλή ανάλυση στο Google Drive: https://drive.google.com/folderview?id=0B-xYfxCFP1TXSkxJbWhtOE9GZjg&usp=drive_web

Βίντεο στο YouTube: http://youtu.be/CnM7ibAAT4I

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια