ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑμεΑ ΕΒΡΟΥ

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας  μεταξύ του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης  δια μέσου του Πολυκοινωνικού, προτείνουμε :
  1. Τα άτομα με αναπηρίες να χρησιμοποιούν ελεύθερα  τον χώρο αναψυχής και εκδηλώσεων του Β΄ ΚΑΠΗ.
  2. Την ψυχολογική υποστήριξη τους  μέσω των Ψυχολόγων του Πολυκοινωνικού, τη βοήθεια  στις Κοινωνικές Έρευνες, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς.
  3. Χρήση του χώρου του ιατρείου του Β΄ ΚΑΠΗ  για την παροχή δωρεάν φυσιοθεραπειών και νοσηλευτικών παροχών όπως τη μέτρηση του σακχαρώδη διαβήτη, της αρτηριακής πίεσης  και της χοληστερόλης.
  4. Χρήση των μηχανημάτων κινησιοθεραπείας  του Πολυκοινωνικού  που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις και στο χώρο εκγύμνασης του Κολυμβητηρίου.
  5. Η μετακίνηση όπου απαιτείται με οχήματα του Πολυκοινωνικού.
Επίσης αν κριθεί  απαραίτητο μετά από συνεργασία  και συνεννόηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου και την έκθεση της Κοινωνικής Λειτουργού οι υπηρεσίες αυτές  μπορεί να παρέχονται κατ΄οίκον.
Τέλος το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης της Γενική Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ)  θα συνεργαστεί  με το Σύλλογο στα πλαίσια του προγράμματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια