Πολύτιμη συνοδεία του Δεληγεώργη Κωνσταντίνου στον Ποδηλατικό Άθλο "Τάματος Ελπίδος"

Λίγες μόλις ημέρες πρίν τον εορτασμό μιας από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, τρείς φίλοι και παλαίμαχοι αθλητές από την Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να ξεκινήσουν έναν υπερ-μαραθώνιο Άθλο από την Παναγία Σουμελά του Βερμίου μέχρι την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα, όπου θα εκκλησιαστούν ανήμερα της γιορτής του δεκαπενταύγουστου, υλοποιώντας μ'αυτόν τον τρόπο ένα "Τάμα Ελπίδας" για τους ίδιους αθλητές αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Έτσι, οι τρεις πρεσβευτές της Ελλάδας, ο Παντελής, ο Παναγιώτης και ο Βασίλης, διέσχισαν την βόρεια Ελλάδα με ενδιάμεσους σταθμούς περνώντας πολλά μηνύματα σε όλες τις πόλεις αναδεικνύοντας την κουλτούρα, την ανθρωπιά και την φιλοξενία. Στον ακριτικό Έβρο τους υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά ο δικός μας Κωνσταντίνος, όπου τους ξενάγησε στην πόλη και γι' ακόμα μία φορά δηλώνει το παρόν σε κάτι τόσο Ιερό, μιας και οι αθλητές θα καταθέσουν τα Τάματα αθλητών αλλά και πολλών ανθρώπων στον Πατριάρχη για να τους μνημονεύει 'Υπερ Υγείας'. Λίγο πρίν το τέλος της 4ης ημέρας της διαδρομής τους, επισκέφτηκαν την εκκλησία της Παναγίας της Κοσμοσώτηρας στις Φέρες.

Την επομένη, ο Κωνσταντίνος με δυνατό ρυθμό έφτασε στο σημείο όπου θα ξεκινούσαν όλοι μαζί ενωμένοι για να διασχίσουν τα σύνορα προς την Κωνσταντινούπολη και το Πατριαρχείο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας ενημέρωσε, ότι η διαδρομή στην γειτονική χώρα αποτελεί μια από τις αγαπημένες του και δεν είναι λίγες φορές που έχει βοηθήσει ξένες αθλητικές διοργανώσεις, οπότε ποιός ο λόγος να μην βοηθήσει τον πρώτο Ελληνικό Άθλο Τάματος & Ελπίδος, ενώ συνέχισε λέγοντας πώς με την προσωπική Πίστη του καθενός μπορούμε να ξεπεράσουμε σχεδόν όλα τα προβλήματά μας και ευχήθηκε Καλή Δύναμη και Καλό Κουράγιο στους αγαπημένους του φίλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια