ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ REAL FM.



ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ, ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, σε σημερινή (17.08.2014) συνέντευξή του στον REAL FM και τον Αιμίλιο Λιάτσο, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, έκανε μεταξύ άλλων δηλώσεις και σχόλια που τα συνοψίζουμε ως εξής:


•«Τί υποσχέσεις να περιμένουμε από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ; Έχουμε ακούσει πολλές από τις αντίστοιχες στα διάφορα Ζάππεια. Είδατε να τηρείται κάτι;»


•«Για ποιά συσπείρωση της Κεντροδεξιάς μιλάνε κάποιοι, όταν οι ίδιοι δεν σέβονται και έχουν διαλύσει τις αξίες και τις υποθήκες που άφησε ο ιδρυτής της ΝΔ;»


•«Πρέπει να αναγεννηθεί το πολιτικό σύστημα, ο κόσμος είναι θυμωμένος για το πολιτικό σύστημα. Από την αρχή πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Ο κόσμος θέλει κάτι το καινούργιο πλέον. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από τις εκλογές του 2012 αποδείξαμε, ότι είμαστε πράγματι ο πυρήνας για κάτι το καινούργιο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Παραμένουμε πιστοί και αταλάντευτοι, με όποιο κόστος και πόλεμο, στα όσα λέγαμε προεκλογικά. Μέχρι σήμερα δικαιωνόμαστε σε όλες τις θέσεις μας»


•«Εθνικές εκλογές θέλουμε ΧΘΕΣ. Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, τις ζητάει από πέρυσι, από την περιοδεία του στα Ιόνια νησιά. Είμαστε ήδη σε εκλογική ετοιμότητα».


•«Δεν πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα βρει 180 ψήφους στις προεδρικές εκλογές. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα γίνουμε η ΠΟΛΑΝ του 1994, όποιος κι αν είναι ο υποψήφιος. Διατηρώ και τις αμφιβολίες μου αν θα ενδώσουν και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Επίσης κρατώ στο αρχείο μου και πρόσφατες δηλώσεις ανεξαρτητοποιημένων Βουλευτών, που απαντούν ότι δεν θα ενδώσουν για να συμπεριληφθούν στους σχεδιασμούς για μέτωπο 180 προεδρικών ψήφων»


•«Οι 100 δόσεις για τους οφειλέτες του Δημοσίου, είναι οι μίνιμουμ. Αν ρωτήσετε τους λογιστές, θα σας μιλήσουν για τουλάχιστον 150. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε μία εξαιρετική και ρεαλιστική πρόταση, το ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, την οποία κατέθεσα και στα πρακτικά της Βουλής, όταν έκανα την ομιλία μου στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο».


•«Δεν μπορώ να ακούω άλλο την συγκυβέρνηση ότι θα διαπραγματευθεί το άλφα ή το βήτα με την Tρόϊκα. Δεν διαπραγματεύεται απολύτως τίποτα. Κάνει αυτό που κάνει ο Ρέντζι; Ο Ιταλός Πρωθυπουργός; Ο οποίος ξεκαθάρισε στη Μέρκελ και στις Βρυξέλλες, ότι εκείνος θα παίρνει τις αποφάσεις που είναι για το συμφέρον του ιταλικού λαού και μόνο;»


•«Δεν αξίζουν στην Ελλάδα Kόμματα που έχουν ξεφύγει. Είναι κατάντια να τρέχουμε στο Παρίσι για να αξιολογηθούμε από τους τροικανούς. Όπως είχα δηλώσει πριν λίγες μέρες, αυτό δίνει την εικόνα του απαράδεκτου περιοδεύοντα θιάσου»


•«Η Γερμανία ζητάει από την Ε.Ε. να συμπεριλάβει η Ελλάδα στους υπολογισμούς της για το ΑΕΠ και τα έσοδα από την πορνεία, καθώς στη δική της χώρα, από τις 400.000 ιερόδουλες, εισπράττει επίσημα 14,3 δις ευρώ το χρόνο. Η απόλυτη επισημοποίηση του όρου «νταβατζής». Όποιος θέλει το συνδυάζει και με τους πολιτικό-οικονομικούς χειρισμούς της στη Ευρώπη, με πρώτο θύμα την Ελλάδα, με την ανοχή και υποταγή όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων από το 2010 μέχρι σήμερα».  

*** Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια