ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ... (Σ)ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στο Αφιέρωμα στην Ερωτική Ποίηση με τίτλο «ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ…(σ)την Δημοτική Βιβλιοθήκη» στο «Καπνομάγαζο», Αίνου 16,  την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στις 8μμ.
Μια βραδιά ποίησης που διοργανώνεται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Νομού Έβρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πολιτιστικής διαδρομής προς την ημέρα εγκαινίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης στο νέο χώρο όπου μεταστεγάζεται.
Το Προσωπικό και οι Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι αναγκαία η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης 2551089690 (πρωί 11-3) ή με μήνυμα στο e-mail του Συνδέσμου sfevrou@gmail.com

Αγαπώντας (σ)τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Έβρου με ιδιαίτερη συγκίνηση εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης που μεταστεγάζεται στο Καπνομάγαζο. Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μμ, στην τελική ευθεία προς την ημέρα εγκαινίων της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, εραστές της ποίησης και της μουσικής θα υφάνουν με τα νήματα του Έρωτα για τη δημιουργία, τον πολιτισμό, την όμορφη πόλη μια εκδήλωση που θα μας ταξιδέψει στο χωροχρόνο: από την αρχαία Νιπούρ της Σουμερίας έως τον Ανακρέοντα και τη Σαπφώ, από το δημοτικό τραγούδι και το αγγλικό σονέτο έως τον Ελύτη, τον Καβάφη και σύγχρονες εβρίτισσες ποιήτριες. Σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα θα υμνηθεί η Αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της με τη βοήθεια των μελών του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου και αγαπημένων φίλων.
Κιθάρα: Κώστας Ζαζόπουλος. Τραγούδι: Καίτη Μακρή, Κώστας Ζαζόπουλος.
Ανάγνωση ποιημάτων: μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου- Χρήστος Ράπτης, Μαρία Μπόζιου, Πολύμνια Αγγελώνια, Ελένη Κουτρούλα Πηνελόπη Στράτη, Γιούλη Ζήκα.
Ποιήματά τους θα διαβάσουν οι ποιήτριες Βάγια Κάλφα και Αναστασία Παπαδάκη.
Ας γίνει αυτή η εκδήλωση η αφορμή να αγκαλιάσουμε τη μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Και όχι μόνο αυτό: ας την ερωτευτούμε!

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου