Φωτιστικά εξωτερικού χώρου και σποτ led: Η επανάσταση στον φωτισμό

Ο σωστός φωτισμός, ειδικά στον εξωτερικό χώρο, αποτελεί διαφήμιση αλλά και προστασία για το σπίτι και την επιχείρηση σας. Συγκεκριμένα τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου απωθούν επίδοξους διαρρήκτες αφού ρίχνουν κυριολεκτικά φως στα σχέδια τους, ενώ ταυτόχρονα προσελκύουν ακόμα περισσότερους επισκέπτες, αφού κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει με τη μοναδική του αισθητική.
Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στα φωτιστικά εξωτερικού χώρου, μπορείτε να επιλέξετε να φωτίσετε την επιχείρηση ή το σπίτι σας με υψηλής ποιότητας σποτ led, τα οποία έχουν πολλά βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη στην αισθητική και τον προϋπολογισμό σας.
Συγκεκριμένα τα Led έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:
Μεγάλη διάρκεια ζωής
Το νούμερο ένα πλεονέκτημα των σποτ Led. Εχουν μια εξαιρετική λειτουργική διάρκεια ζωής που φτάνει έως και τις 100.000 ώρες, δηλαδή 11 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, ή 22 χρόνια λειτουργίας στο 50%. Αν χρησιμοποιείτε ένα σποτ Led για 8 ώρες την ημέρα θα χρειαστούν περίπου 20 χρόνια μέχρι να το αντικαταστήσετε.
Είναι οικολογικά
Τα σποτ Led δεν περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες, όταν οι περισσότεροι συμβατικοί λαμπτήρες περιέχουν μια πληθώρα ουσιών, όπως π.χ. υδράργυρο που είναι επικίνδυνες για το περιβάλλον. Τα σποτ LED δεν περιέχουν τοξικά υλικά και είναι 100% ανακυκλώσιμα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα σας στο 1/3. Η μεγάλη διάρκεια ωφέλιμης ζωής που αναφέροαμε παραπάνω σημαίνει επίσης ότι ένας LED λαμπτήρας αντικαθιστά 25 λαμπτήρες πυρακτώσεως. Η χρήση των Led είναι ένα μεγάλο βήμα προς ένα πιο πράσινο μέλλον.
Αναζητήστε την τεράστια ποικιλία και τις αμέτρητες επιλογές σε φωτισμούς εξωτερικού χώρου και σποτ LED στην ιστοσελίδα petridis-lighting.gr !