Ευχαριστήριο του κ. Ζητάκη Παναγιώτη, Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Αλεξανδρούπολης & Ειδικού Γραμματέα Αποκεντρωμένων και Παραμεθόριων Περιοχών ΕΔΔΥΠΠΥ

Ο κ. Ζητάκης Παναγιώτης, Δημοτικός  Σύμβουλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης & Ειδικός  Γραμματέας  Αποκεντρωμένων και Παραμεθόριων Περιοχών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Πρόληψης Υγείας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού κ. Βαμβακερό Αντώνιο, την κα Γιαννάκου Χρύσα, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης  του Πολυκοινωνικού, την κα Δομινίκη Χαρνίδου, προϊσταμένη τμήματος κοινωνικών προγραμμάτων και δράσεων του Πολυκοινωνικού καθώς και την κα Ποριαζίδου Μαρία, υπάλληλο του Δήμου Αλεξανδρούπολης και συντονίστρια του προγράμματος, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του, για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας στην πτέρνα, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΕΔΔΥΠΠΥ από τις 29/01/2016 έως 04/02/2016 στο Δήμο μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί επίσης τον κ. Ταρτανή Ιωάννη, ορθοπεδικό ιατρό, για την παρουσία του στο χώρο των μετρήσεων και για την ομιλία που έκανε για την οστεοπόρωση, καθώς επίσης και τους γιατρούς κ.κ. Μωραϊτη Κωνσταντίνο, Μπουραντά Ιωάννη και Μαυρόπουλο Ροδίων.
Επίσης, ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό του Πολυκοινωνικού που πραγματοποίησε τις δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας στους πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κυρίες Λούδου Πασχαλίνα. Μουρουζίδου Ιουλιέτα, Δουκανά Δέσποινα και Καραβόλτσιου Γεωργία.