ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΕΒΡΟΥ

Την Κυριακή 07-02-2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, κοινή σύσκεψη των τοπικών φορέων του Ν. Έβρου (εκπρόσωποι των Εργαζομένων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, των Επιστημονικών, Επαγγελματικών και Παραγωγικών φορέων του νομού μας) με τους Βουλευτές του νομού μας έχοντας ως κυρίαρχα θέματα συζήτησης το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και τους δανειστές για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και τις προτάσεις της κυβέρνησης για το φορολογικό.
Κατά τη διάρκεια της πεντάωρης σύσκεψης οι Βουλευτές ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του κάθε τομέα ξεχωριστά για τα προβλήματα που φέρνουν αυτές οι προτάσεις της κυβέρνησης σε κάθε κατηγορία εργαζομένων (μισθωτών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αγροτών και κτηνοτρόφων, επαγγελματιών, επιστημόνων, παραγωγικών φορέων), για τις ενστάσεις τους καθώς και για τις προτάσεις τους σε αυτά τα δύο πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν όλους τους Έλληνες. Εξαρχής τονίστηκε απ’ όλες τις πλευρές ότι όλες αυτές οι προτάσεις της κυβέρνησης πρέπει να αποσυρθούν και να ξεκινήσει ένας διάλογος από μηδενική βάση, που δεν έγινε ποτέ μέχρι σήμερα, για ένα βιώσιμο με κοινωνικό χαρακτήρα ασφαλιστικό και για ένα σταθερό φορολογικό στο οποίο να μπορούν να ανταποκριθούν όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες της χώρας.
Επίσης οι Βουλευτές ενημερώθηκαν και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες του νομού μας, όπως και για προβλήματα του νομού που έχουν αντίκτυπο σε όλους τους κατοίκους του νομού και κατά συνέπεια σε όλες τις κατηγορίες εργαζομένων.
Με την ολοκλήρωση αυτής της διπλής ενημέρωσης που έγινε προς τους βουλευτές τους ζητήθηκε απ’ όλους τους εκπροσώπους να δεσμευτούν ότι θα μεταφέρουν και θα υποστηρίξουν όλα αυτά τα οποία άκουσαν προς όλους τους αρμόδιους Υπουργούς κάνοντας το χρέος τους ως αντιπρόσωποι του Εβρίτικου Λαού στην Ελληνική Βουλή και την κεντρική εξουσία.
Όλοι οι φορείς είναι σε αναμονή των ενεργειών των Βουλευτών και δηλώνουμε ότι ο ενωμένος και μαζικός μας αγώνας συνεχίζεται μέχρι να δικαιωθούμε.

Ενώνουμε τις φωνές μας!
Ενώνουμε τη δράση μας!


Στην σύσκεψη συμμετείχαν μέλη του συντονιστικού φορέων του νομού μας.

Εκ του Συντονιστικού