Στην εκδήλωση του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης ο Αν Δημοσχάκης

Στην εκδήλωση του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης παραβρέθηκε χθες, 6/2, ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το τετράτομο έργο του Μουσείου για την ιστορία της πόλης της Αλεξανδρούπολης, καθώς και, για πρώτη φορά, η χορωδία του Μουσείου, ενώ τιμήθηκε η προσφορά στην πολιτική και οικονομική ζωή της πόλης των Αλεξανδρουπολιτών Στυλιανού Βαγενά, Φοίβου Μάλαμα και Σύνη Αναστασιάδη. Ο Βουλευτής έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις για την εκδήλωση:
«Δηλώνω διαρκώς και με συνέπεια πως παραμένω πάντα συμπαραστάτης κάθε προσπάθειας που αφορά την διατήρηση και την ανάδειξη της πολιτιστικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς.
Η σημερινή εκδήλωση πρεσβεύει αυτήν την δέσμευση και προσήλωσή μου. Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη πολιτισμό και ιστορία.
Από την πλευρά μου, είμαι πάντα διαθέσιμος να αγωνιστούμε εντός και εκτός Κοινοβουλίου για τις επιδιώξεις των Αλεξανδρουπολιτών αναφορικά με την ιστορική και πολιτιστική μας μνήμη.»