Βόμβα σε ΑΤΜ στον Προβατώνα του Έβρου ( φωτο )

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα (3/6/12) στο ΑΤΜ της Αγροτικής τράπεζας που είναι τοποθετημένο στην Δημοσυνεταιριστική 'Έβρος Α.Ε" στον Προβατώνα Τυχερού.
Η έκρηξη έγινε σήμερα τα ξημερώματα 4 με 4,30 περίπου και είχε στόχο τη ληστεία. Οι ζημιές που προξενήθηκαν είναι πολλές και στο μηχάνημα άλλα και στο κτίριο που είναι τοποθετημένο.
Οι δράστες παρά τις μεγάλες ζημιές που προκάλεσαν δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα από το μηχάνημα.

Τα κρούσματα  παρανομιών που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή Τυχερού είναι πάρα πολλά και παρόλα αυτά το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού παραμένει με ελλιπή προσωπικό, αυτή την στιγμή λείπουν γύρω στα δεκαπέντε άτομα από τις οργανικές θέσεις.
Προχθές στην Λευκίμη έγιναν τρεις διαρρήξεις σε ισάριθμα μαγαζιά, να μην ξεχνάμε και το περιστατικό που συνέβη στον οικισμό της Ταύρης όπου κατακρεουργήθηκε, από δράστη που δεν έχει συλληφθεί ακόμη, μια γριούλα.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Pou einai i astinomeusi??? O Astinomikos diefthintis sti Alexandroupoli leei-meta apo prosopiki mou epafi mazi tou- oti einai apoklistiki efthini tou tmimatos sto Tixero se sinergasia me ti sinoriofilaki, na ginonte epipleon peripolies kai as zitithei enisxisi apo Alex-polis....alla os tora den exei zitithei enisxisi.....afta ipe o taksiarxos......mipos prepei na vgoun oi ethnofilakes me ta G3 na arxisoun na kanoun peripolies.....ke opion parei o xaros????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε 2:43
    όταν βγει ο Χάρος στους δρόμους, μπορεί και εσύ να φας καμιά αδέσποτη !
    Άσε την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εθνοφύλακες είναι για άλλο λόγο, όσο για την διεύθυνση Αλεξανδρούπολης,μήπως τους μαζεύει όλους εκεί; γιατί είναι γνωστό πως όλοι θέλουν να υπηρετούν εκεί.Το Αστυνομικό τμήμα έχει το ενα τέταρτο της δύναμης που πρέπει να έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου