ΣΤΟΥΣ ''16' ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ U-20 Η ΕΘΝΙΚΗ! Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εδώ!

Η Εθνική πήρε αυτό που ήθελε στο 1-1 με την Παραγουάη και βρίσκεται από σήμερα στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου! Σκόραρε ο Διαμαντάκος, με κλήρωση θα καθοριστεί η πρώτη θέση.

Οι δύο ομάδες δεν μπήκαν δυνατά στον αγώνα, ενώ τα δύο γρήγορα τέρματα του Μεξικό έκαναν ακόμα πιο αδιάφορη την... αναμέτρηση, οι οποίες πλέον έπαιζαν μόνο για την πρώτη θέση.
 Μπορεί να μην υπήρχε καλός ρυθμός, όμως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να απειλήσει με τον Μπουχαλάκη, ο οποίος με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Μόρελ σε σπουδαία επέμβαση.

Ο ίδιος παίκτης, λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και πάλι μία ανάσα από το γκολ, καθώς μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας βρέθηκε μόνος του μπροστά στην αντίπαλη εστία, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και έτσι μπλόκαρε εύκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Τα καλά νέα για την Εθνική μας όμως δεν σταμάτησαν στο 2-0 του Μεξικό, αφού στο 25' η Παραγουάη έμεινε με 10 παίκτες! Ο Γκόμεζ έκανε φράγμα στον Διαμαντάκο και αντίκρισε την 2η κίτρινη, αφήνοντας έτσι με παίκτη λιγότερο την ομάδα του.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Ελλάδα δεν πίεσε, όμως κατάφερε να απειλήσει ακόμα δύο φορές την αντίπαλη εστία. Αρχικά με νέο σουτ του Μπουχαλάκη, σε μία φάση ίδια με αυτή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Η μεγαλύτερη όμως φάση της Ελλάδας ήρθε λίγο αργότερα, με το δοκάρι του Σταφυλλίδη. Ο ταλαντούχος μπακ, με έναν μακρινό κεραυνό από θέση έξω αριστερά νίκησε τον Μορέλ, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ακόμα πιο αργός, με την Εθνική μας ομάδα να έχει τον έλεγχο, αλλά να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα έδειχνε πως ήθελε περισσότερο την νίκη, καθώς είχε κλείσει την Παραγουάη στα καρέ της, χωρίς όμως να κάνει ευκαιρίες.  


Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια