Ας πούμε όχι στο Αζέρικο φυσικό αέριο αν δεν γίνει η ΕΠΑ Αν. Μακεδονίας- Θράκης

Τι θρίαμβος, τι ανακοινώσεις, πόσα χαμόγελα για τον περιβόητο αγωγό TAP που θα μεταφέρει Αζέρικο φυσικό αέριο στην Ευρώπη. Ε και τι έγινε…
Πόσο θα αλλάξει την ζωή μας ή την οικονομία αυτού του τόπου;
Όσο την άλλαξε και ο άλλος αγωγός φυσικού αερίου που εγκαινίασαν οι πρωθυπουργοί Καραμανλής και Ερντογάν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Δεν λέμε δεκάδες συμπατριώτες μας δούλεψαν στο έργο και κάποια χρήματα έπεσαν στην τοπική μας οικονομία. Μόνο που μόλις σταμάτησαν οι εργασίες το απόλυτο σκοτάδι και το χειρότερο είναι ότι εμείς έχουμε φυσικό αέριο στα πόδια μας αλλά δεν έχουμε στην καθημερινότητά μας.
Και με το Αζέρικο μάλλον το ίδιο θα γίνει, θα περνάει από εδώ αλλά ούτε την μυρωδιά του θα έχουμε…
Ήρθε η ώρα αυτός ο λαός να πει όχι σε αυτήν την επένδυση, εάν πρώτα δεν γίνουν τα δίκτυα φυσικού αερίου σε αυτόν τον τόπο. Εάν δεν έρθει ούτε και τώρα το φυσικό αέριο στους καταναλωτές- πολίτες δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Αν δεν «πατήσουν» πόδι οι τοπικοί φορείς θα μείνουμε ως περιοχή με το πετρέλαιο και τα ξύλα για να αντιμετωπίζουμε την θέρμανσή μας ή την ψύξη μας. Είναι η ευκαιρία που δεν θα ξαναπαρουσιασθεί σε αυτόν τον τόπο για την λειτουργία της ΕΠΑ ΑΜΘ.
Αν πάλι οι φορείς αρχίσουν τις Δημόσιες Σχέσεις τότε και το Αζέρικο από τα πόδια μας θα περνάει και το Ιρανικό και το Τούρκικο ,αλλά κανένα δεν θα εκμεταλλευόμαστε.
Για να δούμε λοιπόν τι θα πράξουν οι «σωτήρες του τόπου μας» !!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια