ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ

Επίσκεψη στον κεντρικό και βόρειο Έβρο πραγματοποίησε ο βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Μαρίνος Ουζουνίδης στις 22-24 Ιουνίου. Ο κ. Ουζουνίδης πραγματοποίησε επισκέψεις σε πολλά χωριά του Έβρου συζητώντας με τοπικούς φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα της κάθε περιοχής.
Χαρακτηριστική είναι η αγανάκτηση των κατοίκων του Προβατώνα που  ακόμη περιμένουν τις αποζημιώσεις για τα αγροτεμάχια που παραχώρησαν  με σκοπό την κατασκευή του  πολυσυζητημένου Κάθετου Άξονα  της Εγνατίας Οδού. Ουδεμία ενημέρωση  έχουν λάβει.
Το Σάββατο 22 Ιουνίου ο βουλευτής παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του «Καλέ Παναΐρ» στο κάστρο του Διδυμοτείχου με αφορμή τον Εορτασμό της Κυριακής της Πεντηκοστής και συνομίλησε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό.
Ο κ. Ουζουνίδης επισκέφθηκε επίσης το Κουφόβουνο και άκουσε τα έντονα παράπονα της τοπικής κοινωνίας  σχετικά με το λατομείο της περιοχής. Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση επαναλειτουργία  του λατομείου ώστε να ανοίξουν θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας έτσι στην επίλυση  του σοβαρότατου προβλήματος  της ανεργίας που πλήττει τον  νομό Έβρου αλλά και ολόκληρη τη χώρα.
Σημαντικότατα πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Πυθίου καθώς τα αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται υπό κατασκευή παρουσιάζουν σημαντικές καθυστερήσεις, ενώ τα ήδη υπάρχοντα  έργα χαρακτηρίζονται από κακοτεχνίες  και προχειρότητα. Ελπίζουμε τώρα που είναι νωρίς οι εργασίες να ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις σωστές προδιαγραφές ώστε οι κάτοικοι να μην αντιμετωπίσουν ξανά τα προβλήματα των τελευταίων ετών.
Την Κυριακή 23 Ιουνίου ο κ. Ουζουνίδης βρέθηκε στην Κάτω Οινόη Ορεστιάδας όπου παρακολούθησε τις λατρευτικές - πολιτιστικές και εορταστικές εκδηλώσεις του πολιτιστικού – λαογραφικού συλλόγου «Τ’ αμπέλια» με αφορμή τον Εορτασμό του Αγίου Πνεύματος.
Τέλος, καθ’ όλη τη διαδρομή του  βουλευτή προς τον βόρειο Έβρο, διαπιστώθηκε έντονο πρόβλημα με τις πινακίδες  κατά μήκος του Κάθετου Άξονα. Η πλειοψηφία των πινακίδων χρήζει αντικατάσταση, καθώς είτε είναι  κατεστραμμένες είτε παλιές.  
     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια