ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIUS.

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στον πλατανότοπο Μαΐστρου η ομάδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματα COMENIUS"H ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ - ΕΠIΤYΧΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ" συνοδευόμενη από τις εκπαιδευτικούς του 5ουΓυμνασίου Αλεξανδρούπολης κα Φιλλίνη Άννα και κα Μυλωνά Μαρίνα. 
Η ομάδα των μαθητών περιηγήθηκε στο μουσείο μαθαίνοντας πληροφορίες για το φυσικό περιβάλλων της περιοχή μας , παράλληλα η χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου κα Μπαραλή Κατερίνα πραγματοποίησε ενημέρωση με θέμα " Παραδοσιακός Πολιτισμός του Έβρου" και τέλος η κ. Δανάκη Τάνια τους ενημέρωσε για τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά από αυτά. 

Οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων και με αρκετές πληροφορίες στις αποσκευές τους για την φιλόξενη περιοχή μας, την ωραία Ελλάδα μας αλλα και για την εθελοντική προσφορά του σύλλογου μας στην λειτουργία του μουσείου.

Ευχαριστούμε το τουριστικό γραφείο Δημόκριτος Travel (Δερμετζοπούλου Ελένη & Δάφνη) για την συνεχή ένταξη στα προγράμματα τους το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και τον οικισμό της Μαΐστρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια