Ο ΟΛΑ συγχαίρει την ΕΠΟΦΕ

Ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης ανταποκρινόμενος στο αίτημα της  Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ) για μια ακόμη ξεχωριστή πολιτιστική δράση στο διαχρονικό πλαίσιο προσφοράς της, έγινε αρωγός και συμπαραστάτης της εκδήλωσης "+άΝΤηση στον ΦΛΟίΣΒΟ 2014". Ένα εγχείρημα πρωτοποριακό που δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να αναδείξουμε την φυσική κληρονομιά της Αλεξανδρούπολης και να στοχεύσουμε στην αναβάθμιση αυτής. Η στήριξη μας στην επιτυχημένη εκδήλωση της ΕΠΟΦΕ ανέδειξε μια άκρως γόνιμη συνεργασία και πιστοποίησε τις πολλαπλές ωφέλειες της περιοχής όταν η θεσμική συνέργεια είναι τόσο έντονη. 
Ως διοίκηση του Οργανισμού αισθανόμαστε υπερήφανοι που σταθήκαμε δίπλα σε ένα φορέα όπως η ΕΠΟΦΕ, που αριθμεί περισσότερους από 125 συλλόγους-μέλη και ευελπιστούμε πως η άρτια φετινή πρώτη διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό-ορόσημο για τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.
Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟΦΕ, αλλά και στο πλήθος των εθελοντών που συνέδραμαν αποφασιστικά για την πραγματοποίηση της +άΝΤησης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια