Εκδήλωση στήριξης των παιδιών της «Φλόγας» με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων, κ. Βάσως Κόλλια

Μια εκδήλωση έμπρακτης στήριξης προς τη «Φλόγα», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, πραγματοποιείται την Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, στις 11.30 π.μ. στο «Σπίτι των Παιδιών» (Αιγίου 6-8, Γουδή), με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, κ.Βάσως Κόλλια.
Κατά την εκδήλωση, η Γενική Γραμματέας θα απονείμει στη Διοίκηση του Συλλόγου το σύνολο των δωρεών που συγκεντρώθηκαν από τη συναυλία Sound Colors from Greece με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2014, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η συναυλία διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, ως παράλληλη πολιτιστική εκδήλωση της 58ης Συνόδου της Επιτροπής του Ο.Η.Ε. για το Καθεστώς των Γυναικών και με αποκλειστικό χορηγό την Alma Bank.
Στην απονομή δωρεών θα συμμετέχουν επίσης, η εκπρόσωπος της ALMA Bank κ. Ματίνα Βαλιώτη  και η Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
Μετά την παράδοση των δωρεών, θα ακολουθήσει γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά της «Φλόγας» καθώς επίσης θα υπάρξει διάλογος και ενημέρωση σχετικά με τις νέες δράσεις του Συλλόγου και με γεγονότα που αφορούν τη σημερινή πραγματικότητα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.
Η «Φλόγα» αποτελεί ένα καθαρά εθελοντικό Σύλλογο  Γονιών Παιδιών με καρκίνο, η οποία επί 32 χρόνια αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών με καρκίνο και για την παροχή σε αυτά, της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια