Πρόσκληση στη Συνδιάσκεψη Θέσεων της Δράσης - 1-2 Νοεμβρίου, ξενοδοχείο President, Λ. Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι

Σας προσκαλούμε στη Συνδιάσκεψη Θέσεων της Δράσης, αυτό το Σαββατοκύριακο 1-2 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο President.
Ο πρόεδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης, θα ανοίξει τις εργασίες μιλώντας για δύο θέματα που η Δράση θεωρεί κομβικά για την Ελλάδα και θεμελιώδη χαρακτηριστικά του κόμματος: την αδιάρρηκτη σχέση της χώρας με τους Ευρωπαίους εταίρους της και το μέγεθος του Δημόσιου τομέα. Στη συνέχεια θα μιλήσει ο ιδρυτής της Δράσης, Στέφανος Μάνος, με μία γενική πολιτική τοποθέτηση.
Στελέχη από πολλούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους (οι κ.κ. Γ. Καμίνης, Μ. Γιαννάκου, Θ. Λιβάνιος, Γ. Ραγκούσης, Σπ. Δανέλης, Κ. Χατζημπίρος, Στ. Λιβαδάς, Π. Βαλλιάνος, Θ. Μαυρίδης, Πλ. Τήνιος, Λ. Ιωαννίδου, Αλ Τσούνη, Θ. Τριαρίδης, Π. Περάκης) θα σχολιάσουν τις προτάσεις της Δράσης πάνω σε θέματα κρίσιμα για την Ελλάδα σήμερα, που αφορούν στην οικονομία και την ανάπτυξη, τη φορολογία, την κοινωνική ασφάλιση, τη δημόσια διοίκηση, τους θεσμούς, το περιβάλλον και την εκπαίδευση.
Στον ιστότοπο της Συνδιάσκεψης για υπάρχει το ωρολόγιο πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες. Θα είναι τιμή για τη Δράση να παραβρεθείτε και να καλύψετε τις εργασίες της.
www.drassi.gr
syndiaskepsidrassis.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια