O Μαρίνος Ουζουνίδης σε διάφορες εκδηλώσεις και στο εορτασμό του ΟΧΙ

Την Οινόη Ορεστιάδας επισκέφτηκε το Σάββατο το απόγευμα, 25/10/2014, ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνος Ουζουνίδης, εν όψει της παραμονής του εορτασμού του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, προστάτη του συνοικισμού της Άνω Οινόης και παρέστη στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός.   


Την επόμενη μέρα, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κομάρων, πολιούχου του χωριού.


Το πρωί της Δευτέρας, 27/10/2014, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας και τον Διευθυντή κ. Συριτούδη Πασχάλη και συζήτησαν για διάφορα θέματα του νομού Έβρου και κυρίως αυτά που άπτονται της Ελληνικής Αστυνομίας.


Στη συνέχεια, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Ορεστιάδας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Βασίλη Μαυρίδη, με τον οποίο επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία τους και την ταύτιση απόψεων σχετικά με την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την περιοχή.


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Ουζουνίδης συναντήθηκε με τους κατοίκους των χωριών Ορμενίου, Δικαίων και Βύσσας, οι όποιοι του εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την σημαντική αύξηση της στάθμης του νερού του ποταμού Έβρου, ενώ αμέσως μετά πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δικαίων.


Ανήμερα της Εθνικής Επετείου, ο Βουλευτής Έβρου, Μαρίνος Ουζουνίδης, επισκέφτηκε τους Μεταξάδες και κατόπιν το Διδυμότειχο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη Δοξολογία, ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων και ολοκληρώθηκαν με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.


Μετά το πέρας της περιοδείας του στον βόρειο Έβρο, ο κ. Ουζουνίδης έκανε την εξής δήλωση:


«Θα ήθελα να στείλω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφτηκα, και στον Στρατηγό-Διοκητή της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας, κ. Αντώνη Βιτετζάκη, για την άψογη φιλοξενία τους.
Τους διαβεβαιώνω ότι, θα συνεχίσω να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου και να ασχολούμαι με τα διάφορα θέματα της περιοχής. Αυτό με προτρέπει ούτως ή άλλως να κάνω και ο Πρόεδρος μου, ο Πάνος Καμμένος.


Όσον αφορά τους φορείς που προαναφέρθηκαν, θα ήθελα επίσης να τους ευχαριστήσω, γιατί είναι πάντα κοντά μου και με ενημερώνουν λεπτομερώς για τα θέματα της περιοχής. Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι, με κοινή προσπάθεια όλων μας, θα καταφέρει ο τόπος μας να πάει μπροστά και να ξεπεράσει ο κόσμος τις δυσκολίες που περνάει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια