Απάντηση Πατούλη:Κανείς δεν μπορεί να ρίξει «σκιές» στην καθαρή νίκη του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση»

Το Κίνημα «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» πέτυχε στις εκλογές της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε, μια καθαρή πολιτική και αυτοδιοικητική νίκη. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στη δική μας πολιτική πρόταση, η μεγάλη πλειοψηφία των αιρετών εκπροσώπων του θεσμού που υπηρετούμε. Την εμπιστοσύνη αυτή των αιρετών συναδέλφων μας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει η ιστοσελίδα airetos.gr, στην οποία γίνονται απαράδεκτες κι αστήρικτες αναφορές, σε βάρος της παράταξης για τον τρόπο ανάδειξης των 16 αιρετών εκπροσώπων μας στο νέο Δ.Σ.

Ο συντάκτης της συγκεκριμένης ανάρτησης γνωρίζει πως ως παράταξη δεν είχαμε καμία εμπλοκή στη διαδικασία εκλογής, η οποία διοργανώθηκε από την απερχόμενη διοίκηση της Κ.Ε.Δ.Ε.
Υπεύθυνη για τη διοργάνωση των εκλογών ήταν η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, που αναδείχθηκε από τη Γενική Συνέλευση. Επιπλέον, παρόντες στη διαδικασία καταμέτρησης των ψηφοδελτίων των παρατάξεων καθώς και των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων συμβούλων βρίσκονταν πέραν των μελών των εφορευτικών επιτροπών κι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων.


Πως είναι, λοιπόν, δυνατόν όταν ισχύουν τα παραπάνω, να ισχυρίζεται με ψευδή και συκοφαντικό τρόπο ο συντάκτης του airetos.gr ότι υπάρχουν ενδείξεις εκτεταμένης λαθροχειρίας, για την οποία μάλιστα έχει πολιτική ευθύνη ο επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής και νέος Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, ο οποίος δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή στην εκλογική διαδικασία;

Δεν γνωρίζουμε ποιες σκοπιμότητες υπηρετεί η συγκεκριμένη ανάρτηση, πάντως για ένα είμαστε βέβαιοι, το περιεχόμενο της είναι δυσφημιστικό και δεν υπηρετεί την αλήθεια.

Η απάντηση του κ. Δημάρχου αφορά την ανάρτηση του airetos.gr που αναδημοσιεύσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια