Και ο (ανιστόρητος) Π. Τσίμας κατά της Αντίστασης - Υπέρ των γερμανοτσολιάδων; (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Μήπως ο κύριος Τσίμας αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για λογαριασμό των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών που ο ΕΛΑΣ τσάκιζε κατά τη διάρκεια της κατοχής.  ”
Σε ρεσιτάλ ανιστορισμού επιδόθηκε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας με αφορμή την ανάκρουση του ύμνου του ΕΑΜ στην παρέλαση στον δήμο Χαλανδρίου για την 28η Οκτωβρίου. 

Χωρίς ντροπή αναφέρθηκε για "νοσηρό φαινόμενο" κάνοντας αναφορά στον εμφύλιο. Ας ενημερώσει κάποιος αυτόν τον κύριο που παριστάνει τον δημοσιογράφο ότι το ΕΑΜ (Εθνικός Απελευθερωτικό Μέτωπο) προϋπήρξε του εμφυλίου πολέμου και μαζί με τον ΕΛΑΣ αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά της Εθνικής Αντίστασης, της αντίστασης του λαού μας στον ιταλικό φασισμό και στον ναζισμό. 

Επίσης ας ενημερώσει κάποιος αυτόν τον κύριο που παριστάνει τον δημοσιογράφο, ότι η Εθνική Αντίσταση αναγνωρίστηκε το 1982 από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου. 

Εκτός αν ο κύριος Τσίμας αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για λογαριασμό των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών που ο ΕΛΑΣ τσάκιζε κατά τη διάρκεια της κατοχής ή αν ενδιαφέρεται να τους αποκαταστήσει. Μήπως εννοεί εμφύλιο τις μάχες που έδωσαν οι αντιστασιακές οργανώσεις με τους γερμανοτσολιάδες; 


Δείτε τον θλιβερό Παύλο Τσίμα στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια