Naturea: Δώστε στον σκύλο και στην γάτα σας την καλύτερη τροφή

Η Naturea είναι μία εταιρεία με έδρα την Πορτογαλία που εδώ και 6 περίπου χρόνια, στοχεύει να προσφέρει σε όλους τους σκύλους και γάτες υψηλή ποιότητα ζωής με τροφές που τα κύρια συστατικά τους είναι η ζωική πρωτεΐνη και το ψάρι. Όλα τα περιεχόμενα της τροφής είναι εγκεκριμένα προς ανθρώπινη κατανάλωση, πράγμα που σημαίνει ότι εγγυώνται για την ασφάλειά τους 100%.
Όλες οι σειρές που προσφέρει η Naturea, μπορούν να ωφελήσουν τους σκύλους (αλλά και τις γάτες) σε όλα τα στάδια ανάπτυξής τους. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς συσκευασίες που επιλέγουν τόσο οι ιδιοκτήτες τετράποδων, όσο και τα ίδια τα ζωάκια είναι:
Υγρή τροφή Naturea 89% κρέας 375gr με Κοτόπουλο & Γαλοπούλα
http://www.petshop88.gr/images/stories/virtuemart/product/capture10-2-2015-9.45.01-ii.jpg

Τα κοτόπουλα και όλα τα ζώα μεγαλώνουν με πολλή προσοχή, ανταποκρινόμενα σε όλες τους κανόνες καλής διαβίωσης. Διαχωρίζονται από όλα τα κόκαλα μέσα από ειδικό μηχάνημα, χωρίς να αφήνουν κανένα κατάλοιπο. Χωρίς να καταψύχονται (διατηρούνται σε σταθερά χαμηλές θερμοκρασίες ανοξείδωτου χάλυβα) καταφέρνουν να διατηρήσουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα συστατικά που είναι απαραίτητα. Όλες οι ενέργειες λοιπόν συνηγορούν αποκλειστικά στην μακροζωία του πιστού σας φίλου. Βρείτε εδώ την υγρή τροφή.
NATUREA NATURALS ADULT ΣΟΛΟΜΟΣ 2KG
http://www.petshop88.gr/images/stories/virtuemart/product/naturals_salmon-500x500.jpg

Ο σολομός είναι μία τροφή υψηλής βιολογικής αξίας που θα ξετρελάνει σίγουρα τον σκυλάκο σας. Προσφέρει ενέργεια και γευστικότητα ακαταμάχητη, από καθαρό σολομό (Φρέσκος σολομός 20%, Λίπος σολομού 18%, Υδρολυμένος σολομός 3%), ο οποίος δεν ψύχεται. Αποκτήστε την εύκολα και γρήγορα
http://www.karditsalive.net/images/stories/9_kathimerines/81_03_2015/cat.jpg

ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΓΑΤΑΣ NATUREA LANDS CAT & KITTEN GRAIN FREE 2KG
Η Naturea Lands Cat & Kitten  δημιουργήθηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων των διαιτολόγων και αποτελεί μία σταθερή επιλογή για όλες τις φυλές και τις ηλικίες γάτας. Για να έχει το γατάκι σας μία ισορροπημένη διατροφή, αρκεί να ακολουθήσετε τις σωστές δοσολογίες ανάλογα με τον μεταβολισμό του.
Για περισσότερες προτάσεις διατροφής υψηλής ποιότητας μπείτε στο καλύτερο Pet Shop, το Pet Shop 88 !