Απίστευτο περιστατικό στη γειτονική χώρα - Δείτε που aυνανιζόταν Τούρκος οδηγός λεωφορείου

Δημόσια κατακραυγή προκάλεσε στην Τουρκία η απίστευτη συμπεριφορά εργαζόμενου σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων της χώρας. Ο άνδρας αυνανιζόταν σε επιβάτιδα που κοιμόταν. Το θύμα τόνισε ότι αυτό αντανακλά "το καταπιεστικό περιβάλλον για τις γυναίκες" στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού από τη Μούγλα στην Κωνσταντινούπολη την Τρίτη, ο βοηθός λεωφορείου της Metro Turizm με τα αρχικά G.C. φέρεται να aυνανιζόταν δίπλα σε μια γυναίκα, ενώ αυτή κοιμόταν στο όχημα.

Η γυναίκα -όπως ήταν λογικό- ξύπνησε από τον ήχο του ανθρώπου, ο οποίος είχε εκσπeρματώσει στο πρόσωπο και τα ρούχα της.

«Μπήκα στον πειρασμό και το έκανα», φέρεται να είπε ο βοηθός του λεωφορείου στην εταιρεία του, σύμφωνα με τη Hurriyet Daily News.

Με τη βοήθεια ένας άλλου επιβάτη, ο οποίος είναι δικηγόρος, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο λεωφορείο στην επόμενη στάση. Το θύμα περίμενε για σχεδόν μια ώρα με το σπeρμα στο πρόσωπό της ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ο άνδρας ωστόσο ανακρίθηκε από τις αρχές και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με την πράξη αυτή της αστυνομίας να εξοργίζει τους πολίτες.

Το θύμα μάλιστα είπε ότι πολλοί οι άνθρωποι αρχικά δεν πίστευαν την ιστορία της, κάτι που οφείλεται "στο καταπιεστικό περιβάλλον για τις γυναίκες στην κοινωνία και τα εγκλήματα κατά των γυναικών που μένουν ατιμώρητα"

Η Metro Turizm από την πλευρά της τονίζει: «δεν πιστεύαμε ότι ήταν ποτέ δυνατό να συμβεί ένα τόσο άρρωστο περιστατικό».

Εκπρόσωποι της εταιρίας περιέγραψαν τη συμπεριφορά του άνδρα ως «απαράδεκτη» και πρόσθεσαν ότι απολύθηκε από τη θέση του.


e-radio.gr