Έστειλε το … Mega μήνυμα ο Νίκος Παππάς. Θα πρέπει να ειναι, κερδοφόρες, καλοπληρωτές και να μην ανηκουν σε οφ σορ… για να νπάρουν “άδεια”!

Σκωτσέζικο ντους στη ραχοκοκκαλιά των μετόχων του Mega, αλλά και όσων ( συμφερόντων, πολιτικών,μεγαλοδημοσιογράφων) έχουν συνασπιστεί πίσω από τη “σταυροφορία” της δήθεν διάσωσής του, ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει να εξυπηρετεί υα άνομα συμφέροντα, τους πολιτικούς, επιχειρηματικούς και προσωπικούς, εκβιασμούς τους. «Για χρόνια, πολλά από τα κανάλια στηρίζονταν από τους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες τους, και από τα κέρδη που αποκόμιζαν από τα συμβόλαια με το κράτος ή από άλλες δραστηριότητες. Χρησιμοποιούσαν τα χρήματα για να στηρίξουν τα κανάλια που δεν ήταν οικονομικά βιώσιμα. Ταυτόχρονα, πολιτικοί ήταν πρόθυμοι να κλείνουν δουλειές με τους ιδιοκτήτες των καναλιών, επειδή αυτό σήμαινε ότι δεν θα τους ασκούσαν κριτική», δήλωσε ο Νίκος Παππάς στο αγγλικό ΒΒC. Προηγουμένως ο Υπ Επικρατείας που βρέθηκε στο επίκεντρο της στοχοποίησης το προηγούμενο διάστημα από σύσσωμα τα Μέσα της διαπλοκής, αναφέρθηκε σε αυτό ακριβώς το γεγονός. Ότι με τη διαδικασία της διαφανούς αδειοδότησης επιτυγχάνονται πολύ περισσότερα από την νομιμοποίηση και την τακτοποίηση του τηλεοπτικού πεδίου. Τσακίζεται η πλάτη της διαπλοκής στη χώρα. Ήρθε η ώρα να σπάσει το τρίγωνο της διαφθοράς μεταξύ πολιτικής, τραπεζών και μέσων ενημέρωσης, εξήγησε ο Νικος Παππάς!
Οι δηλώσεις του κ. Παππά, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αφιερώματος του BBC για την κατάσταση στην ελληνική τηλεοπτική αγορά. Όπως αναφέρθηκε, μέσω του σχετικού διαγωνισμού που έχει προκηρυχθεί, θα διατεθούν τέσσερις άδειες 10ετούς διάρκειας με τιμή εκκίνησης τα τρία εκατ. ευρώ. Οι εταιρείες που θα υποβάλουν προσφορές πρέπει να αποδεικνύουν την κερδοφορία τους, να είναι πλήρως διαφανείς όσον αφορά τα περιουσιακά στοιχεία τους και να αποδεικνύουν ότι πληρώνουν το προσωπικό τους.
Το μήνυμα στο Mega, και σε όσους κανουν όνειρα θερινής νυχτός, ότι μπορεί να παρακαμψουν το νόμο με μεθοδεύσεις, μετοχικά και τραπεζικά παιχνίδια και κυρίως με … πονηράδα, είναι ευκρινές!
Με ρεπορτάζ από το altsantiri.gr