Ο Γιώργος έκανε… επανεκκίνηση από την Πάτρα, χωρίς μουστάκι! (video)

Από την Πάτρα ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε την… επανεκκίνηση του Κινήματος, δηλώνοντας έτοιμος να επανέλθει στο προσκήνιο και όποτε κι αν γίνουν οι επόμενες εκλογές να είναι παρών.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε στην ομιλία με μία σημαντική αλλαγή, καθώς είχε ξυρίσει το μουστάκι του και ασφαλώς αυτό συζητήθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης.

“Τώρα που οι μύθοι κατέρρευσαν, τώρα που ο κόσμος διψάει για πολιτικούς των οποίων τα λόγια συμβαδίζουν με τα έργα. Τώρα ήρθε η δική μας ώρα. Αδιαπραγμάτευτοι στις αρχές μας.Περήφανοι για το έργο μας. Με προτάσεις για το σήμερα και το αύριο”, είπε ο κ. Παπανδρέου δηλώνοντας αποφασισμένος για την ενεργή επιστροφή του στην πολιτική σκηνή της χώρας:

“Θα μπω ξανά μπροστά, αλλά σας χρειάζομαι όλους. Κάθε προοδευτική φωνή”, είπε.

Ο κ. Παπανδρέου άφησε και αιχμές για τη στάση του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για “μπρος – πίσω” και χάσιμο χρόνου στην ευρύτερη Κεντροαριστερά.

Ο ίδιος, πάντως, δεν έκλεισε το παράθυρο συνεργασίας.

Ο κ.Παπανδρέου έδωσε τη δική του απάντηση στο ερώτημα γιατί μετά από 9 χρόνια σε ύφεση, 6 χρόνια σε Μνημόνιο, μετά από τόσες θυσίες, γιατί δεν έχουμε διαβεί τον κάβο. Υποστήριξε ειδικότερα ότι:
“Σε σχέση με τις άλλες χώρες που μπήκαν σε μνημόνια, η Ιστορία έχει αποδείξει ότι έλειψαν στην Ελλάδα 3 βασικά πράγματα: Πρώτον, στοιχειώδης συναίνεση: Δεξιά τα Ζάππεια, αριστερές αυταπάτες και στη μέση μία κυβέρνηση να την πετροβολούν όλοι. Δεύτερον, η Ελλάδα αντιμετώπισε αβυσσαλέο έλλειμμα αξιοπιστίας. Κανείς δεν είχε το έλλειμμα αξιοπιστίας των Greek StatisticsΑυτό έδωσε την αφορμή στους συντηρητικούς ευρωπαϊκούς κύκλους να επιμείνουν στην εξοντωτική λιτότητα, ως “μόνη λύση”.Το τρίτο που μας έλειψε στην Ελλάδα: η συνειδητοποίηση του προβλήματος”.
http://ysterografa.gr/