Απολαύστε το αγαπημένο σας ντόνατς, χωρίς να γεμίζετε θερμίδες!

Η λιγούρα για γλυκό πρωταγωνιστεί αρκετές φορές στο στομάχι μας και μάλιστα τις πιο ακατάλληλες ώρες, δηλαδή τις βραδινές. Τα απολαυστικά και λαχταριστά ντόνατς είναι σίγουρα μία επιλογή που κάνουν οι περισσότεροι για να «σκοτώσουν» αυτήν την αυξημένη όρεξη. Ναι, είναι γεμάτα θερμίδες, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θα σας καλύψει την επιθυμία, χωρίς να ξεφύγετε.


Το πιο παχυντικό ντόνατς
donut σοκολάτα με τριμμένο μπισκότο

Η επικάλυψη και γέμιση σοκολάτας και το τριμμένο μπισκότο από πάνω, είναι το πιο νόστιμο και πιο αμαρτωλό donuts που μπορείτε να φάτε. Η σοκολάτα που περιέχει είναι όλη πραλίνα με μερέντα, ενώ ο συνδυασμός του με μπισκότο μπορεί να είναι τρελά γευστικός, παρόλα αυτά αν ακολουθείτε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, σίγουρα θα το χαλάσετε!
Για λιγότερες ενοχές
donut με γεύση μπανάνα

Ένα ντόνατς που περιέχει γέμιση μπανάνας ή κάποιου άλλου φρούτου είναι σίγουρα πιο ανάλαφρο σε σχέση με την σοκολάτα. Βέβαια έχει και αυτό την ποσότητα ζάχαρης που ξεπερνάει το κανονικό, αλλά η γέμισή του είναι πιο «υγιεινή». Εναλλακτική επιλογή αν δεν είστε των φρούτων, είναι η γέμιση μαρμελάδα. Πλέον πολλές ζαχαροπλαστικές μονάδες βάζουν γέμιση μαρμελάδας χωρίς ζάχαρη!
Απολαύστε ελεύθερα
donuts λουκουμάς

Η τελευταία και η λιγότερη θερμιδογόνα επιλογή είναι το all time classic ντονατς, ο γνωστός σε όλους λουκουμάς, ο οποίος δεν περιέχει καμία γέμιση ή επικάλυψη, παρά μόνο την κρυσταλλωμένη ζάχαρη (η οποία αφαιρείται εύκολα). Απολαύστε την αφράτη ζύμη του και μείνετε ικανοποιημένοι ως εκεί που πρέπει, χωρίς να φορτώνεστε από υπερβολικές ποσότητες σοκολάτας.
Στην εταιρεία Mr. Tony μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από donuts για το πάρτυ ή το catering, ακόμα και για ατομική χρήση.