φιλανθρωπική βραδιά για το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου  2016 μετά τις 21.00 μ.μ. σας προσκαλούμε σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ  που διοργανώνουμε στο ΝΟΑ Café / Yacht Club στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της πόλης μας. ‘Όλα τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Στην είσοδο θα γίνεται συλλογή φαρμάκων για όποιον συμπολίτη μας θέλει να προσφέρει με τον τρόπο αυτό στο σκοπό μας.
Συμμετέχει φιλικά το συγκρότημα « Απλή Συνωνυμία » με τους Ιωάννα Αλεξανδρή  και Χρήστο Αλεξανδρή.
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (περιλαμβάνει ποτό ή 2 ποτήρια κρασί και μπουφέ με finger food)
Ευχαριστούμε  θερμά για τη γενναιόδωρη και πολύτιμη προσφορά τον   χορηγό αυτής της προσπάθειας: ΥΦΑΝΤΗΣ, ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ και  το χορηγό επικοινωνίας e-evros.gr.
             Η ΑΧΕΠΑ και οι Θυγατέρες της Πηνελόπης είναι μία οργάνωση με διεθνή εμβέλεια που έχει ως παρακαταθήκη της μία ιστορία προσφοράς στο συνάνθρωπο αλλά και στον Ελληνισμό και Πολιτισμό και έχει συμβάλει σε πολλά κοινωφελή έργα. 
           Το Τμήμα «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» HJ – 21 και το τμήμα   «ΕΥΡΥΔΙΚΗ» D427 δημιουργήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με τη φιλοδοξία ότι  με βασικές αξίες τον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία θα μπορέσουν  να προσφέρουν  σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία. Πιστεύουμε ότι ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, όλοι έχουμε κάτι να προσφέρουμε.
 
Facebook:  Daughters of Penelope Alexandroupoli Evridiki Chapter N. 427