Νέα ΒΡΩΜΙΚΗ επίθεση του ΔΟΛ και της διαπλοκής στον Αλέξη Τσίπρα

Επίθεση πανικού από τα χρεοκοπημένα Μαυσωλεία της διαπλοκής
Μετά από ένα διάστημα… νηνεμίας, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη εξαπολύει, σήμερα, με δισέλιδο άρθρο στο «Βήμα της Κυριακής», νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. Το δισέλιδο άρθρο έχει τίτλο: «Ο μικρός που θέλει να γίνει αυτοκράτορας» και κάνει αναδρομή στην πορεία του πρωθυπουργού γυρνώντας το ρολόι 25 χρόνια πίσω.
Αναφορά γίνεται στις μαθητικές καταλήψεις του 1991, στη θητεία του Αλέξη Τσίπρα στο Ναυτικό για την οποία «φρόντισε ένας υπουργός-θρύλος του ΠΑΣΟΚ» – όπως αναφέρει η εφημερίδα – «έπειτα από αίτημα των επικεφαλής του μικρού κόμματος» και συνεχίζει στην ανάδειξη του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ο οποίος μετονομάστηκε στη συνέχεια σε ΣΥΡΙΖΑ.
Το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος αναφέρεται και στην υπόθεση των συνομιλιών των στελεχών του ΔΝΤ, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα WikiLeaks, εμπλέκοντας την ελληνική κυβέρνηση, ενώ κάνει λόγο και για “Ζωηρές κυβερνητικές φαντασιώσεις για δημοψήφισμα περί δραχμής”.
Η εφημερίδα του ΔΟΛ εκτιμά πως υπάρχει «μυστικό σχέδιο μετάλλαξης του πολιτεύματος σε τέσσερα βήματα” που ξεκινούν από την πρόταση για αναθεώρηση του συντάγματος, περνούν από νέο δημοψήφισμα και έπειτα μέσω… βουλής, σε νέες εκλογές, αναθεώρηση του συντάγματος στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος».
Στο ίδιο φύλλο φιλοξενείται άρθρο του εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος αναφέρεται στο θέμα του εκλογικού νόμου. «Είναι προφανές ότι το κυβερνών κόμμα ερωτοτροπεί με συστήματα απλής αναλογικής όπως αυτό που επινόησε ο Α. Τσοχατζόπουλος το 1989. Είναι σαφές ότι οι συζητήσεις για νέο εκλογικό νόμο πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθούν μέσα στις προθεσμίες που ορίζουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι. Απλώς, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί ακόμη να κριθεί ως πρωθυπουργός αλλά ως τακτικιστής…», αναφέρει.altsantiri.gr