«Με μουσική και χορό απαντάμε στο χρυσό»

Κάλεσμα Δήμου Μαρωνείας Σαπών - Διανομαρχιακής, στη μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση κατά της καταστροφής του τόπου.


Με μουσική και χορό, όλοι μαζί, απαντάμε Ναι στην ανάπτυξη της περιοχής μας, ΟΧΙ στην καταστροφή από τον χρυσό. Στις Σάπες γλεντάμε για τον τόπο μας, γλεντάμε για τους ανθρώπους του !
Ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών και η Διανομαρχιακή επιτροπή σας καλούν στη μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση με ποικίλα συγκροτήματα και χορευτικά με έκθεση ντόπιων ποιοτικών προιόντων, με παράσταση Καραγκιόζη, αλλά και με ομιλία για το θέμα του χρυσού. 

Η ανεργία που πλήττει την περιοχή μαςείναι ανασταλτικός παράγοντας για την κοινωνικήσυνοχή. H κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να κάνει το αυτονόητονα υποστηρίξει τη βιώσιμηανάπτυξη με αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίωνμε μέτρα στήριξης του πρωτογενούςτομέακαι της μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντωνμε προγράμματαενίσχυσης των θέσεων εργασίας και όχι να επιβάλλει επενδύσεις οι οποίες θα προκαλέσουνπολλά περισσότερα προβλήματαγια λίγες θέσεις εργασίας και μια …χούφτα χρυσόΚαλούμετους κατοίκους της περιοχής και κάθε πολίτη που καταλαβαίνει ότι η εξόρυξη και ηεπεξεργασία του χρυσούχαλκού θα αποτελέσει βαρύ πλήγμα όχι μόνο στο περιβάλλοναλλάκαι σε κάθε αναπτυξιακή δραστηριότητα στην περιοχή μαςνα συμμετέχουν με την παρουσίατους στην εκδήλωση.
ΣυμμετέχουνΜπάμπης Σεργκενλίδης με το συγκρότημά του, QUARTISTIC, EMERALD, VERTIGO, ΟΡΦΕΑΣ, TIME TUNNEL, BALKANATOLIA, ΚΑΠΠΑ ΖΕΥΚΙΝΜΟΥΣΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΡΡΙΑΝΩΝ – ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΤΑΚΗΣ ΖΑΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «Ατματζάδες», Σγουρής Μαργαρίτης & Νίκος ΒερβερίδηςΓιάννηςΒουλτσίδης με παράσταση Καραγκιόζη και σε έκτακτη εμφάνιση ο ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ.
Ομιλία για το τι σημαίνει εξόρυξη και μεταλλουργία χρυσού από τον ΑνΚαθΒιοχημείας κ.Γιάννη Τέντε.
Χορεύουμε παραδοσιακούς τοπικούς χορούς και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.
Παράλληλα θα υπάρχει υπαίθρια έκθεση με τοπικά προϊόντα της περιοχής μας

Διανομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης Έβρου κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού
& Δήμος Μαρώνειας – ΣαπώνΣάπες 13 Σεπτεμβρίου Προαύλιο Δημαρχείου.
Ώρα έναρξης: 5 μμ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια