Η δημιουργία του Δήμου Π. Κοσμοσώτειρας ενώνει κ. Λαμπάκη και αποκαθιστά το δίκαιο !

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης βάζοντας προφανώς μπροστά τις προσωπικές του επιδιώξεις , την επανεκλογή του δηλαδή, άλλαξε την στάση του απέναντι στο αίτημα τον κοινωνιών των Φερών και του Τυχερού, στα εγκαίνια της αγροτικής έκθεσης Φερών, τα μπέρδεψε λίγο κατά την ομιλία του , λέγοντας ότι γίνεται διαχωρισμός πληθυσμιακών... ομάδων!!!! Ο κ Λαμπάκης αφού "δέχθηκε " το δικαίωμα των δύο κοινωνιών να διεκδικήσουν τη συνένωση τους , είπε όμως ότι η δημιουργία νέου δήμου δεν είναι η λύση  στο πρόβλημα!!  ....."δεν είναι κρίμα να προσπαθούμε να συνδεθούμε  με την Αθήνα" και άλλα περίεργα .
Το πρόβλημα κ Λαμπάκη είναι ότι κάποιοι επέβαλαν βίαια διοικητικές αλλαγές , επιχείρησαν να ενώσουν το νερό με το λάδι και για αυτό οι Φέρες δεν ενσωματώνονται στην Αλεξανδρούπολη, κάτι που έχετε παραδεχθεί δημόσια, ούτε βέβαια ενσωματώνεται το Τυχερό στο Σουφλί .
Το πρόβλημα είναι να μην εισακούονται οι τοπικές κοινωνίες, να μην λαμβάνονται σοβαρά στοιχεία που μπορούν να στηρίξουν τη διοικητική συνένωση,( Πολιτισμικά, κοινωνικά, οικονομικά , γεωγραφικά κ.λ.π) Το πρόβλημα είναι να βάζουμε τις προσωπικές μας επιδιώξεις πάνω από το κοινό συμφέρον.
Τα υποκριτικά περί δημοκρατικού δικαιώματος των κοινωνιών, δεν πείθουν και είναι προσβλητικά όταν είναι μόνο λεκτικά και περιέχουν κάποια "αλλά".
Δείτε το βίντεο με το επίμαχο κομμάτι της ομιλίας Λαμππάκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια