Με απόλυτη επιτυχία η ποδηλατοδρομία για την συνένωση Φερών & Τυχερού!! (φωτο)

Έγινε χθες Τετάρτη 11/9  η συμβολική ποδηλατοδρομία που ξεκίνησε από το Τυχερό και τερματίστηκε στο δημαρχείο των Φερών. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, οι περισσότεροι ποδηλάτες κατάφεραν να κάνουν ολόκληρη τη διαδρομή .
Οι πολίτες των Φερών & του Τυχερού έστειλαν μήνυμα αποφασιστικότητας για την σύσταση του Δήμου Παναγίας Κοσμοσώτειρας την αναγκαιότητα του οποίου αναγνωρίζουν όλοι πλέον.
Η Ε.Ε της κίνησης πολιτών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν, τα αστυνομικά τμήματα Φερών και Τυχερού που φρόντισαν για την  την ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας, το κέντρο υγείας Φερών για την διάθεση του ασθενοφόρου , τον οδηγό του Πεμούση Θανάση και τον Γιατρό Βασίλη Τσιρτσίδη , τους οδηγούς της δημοτικής Ενότητας Τυχερού Βαγγέλη Γιεμουσακάκη και Χάρη Γκαμαραζή , επίσης ευχαριστεί όλους του πολίτες των Φερών και του Τυχερού που συνέβαλαν με τα αυτοκίνητα τους .

Τέλος οι χορηγοί από τις Φέρες και το Τυχερό που χωρίς ανταπόδοση ανέλαβαν τα έξοδα της εκδήλωσης ,( Μπλουζάκια , καπελάκια , αφίσες , πανό, κ.λ.π ) αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες.
Η Ε.Ε  της κίνησης πολιτών δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την επίτευξη του στόχου, μέχρι τη σύσταση του Δήμου Π. Κοσμοσώτειρας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια