Για δες...αδιαμφισβήτητος ο Ευάγγελος!!!!!

Μπορεί το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης να εμφανίζεται ως ...πολλά υποσχόμενο από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά μην περιμένετε και μεγάλες εκπλήξεις.

Ακόμα και στο...
κρισιμότερο ίσως θέμα για κάτι νέο, όπως αυτό που ευαγγελίζονται οι παροικούντες την Κεντροαριστερά, φαίνεται ότι είναι προαποφασισμένο. Ο λόγος για το πρόσωπο που θα ηγηθεί του χώρου.

Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να θεωρεί τον εαυτό του ως τον μόνο που θα μπορούσε να αναλάβει τη θέση, χωρίς πάντως να το διαφημίζει από πριν, και στελέχη του ΠΑΣΟΚ να θυμίζουν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους ότι «δεν υπάρχει άλλος που να βγαίνει μπροστά», παρουσιάζοντας περίπου ως ...μοιραία την ανάληψη της ηγεσίας του χώρου από τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με την απάντησή του σε σχετική ερώτηση (Real FM) χθες, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, δεν άφησε και πολλά περιθώρια παρερμηνειών. «Ο αρχηγός του μεγαλύτερου πολιτικού σχήματος πρέπει να ηγηθεί. Ο αρχηγός είναι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος», είπε, προειδοποιώντας μάλιστα προς πάσα κατεύθυνση πως «όποιος θέσει θέμα ηγεσίας αυτοϋπονομεύεται και υπονομεύει». Υποβαθμίζοντας μάλιστα το θέμα, ως να πρόκειται το τελευταίο που κοιτάει ο κόσμος για έναν τόσο ‘ταλαιπωρημένο’ χώρο, υποστήριξε ότι δεν πρέπει καν να τεθεί τέτοιο θέμα. «Έχουμε αρχηγό και προχωράμε», είπε. Για δες...
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια