Ιεράρχες μιλάνε για εκβιασμό βουλευτών από Σαμαρά για το αντιρατσιστικό. Οταν πέρναγαν μνημόνια, οι ιεράρχες...διάβαζαν!

"38 βουλευτές της ΝΔ επικαλούμενοι λόγους συνειδήσεως απειλούν ότι θα το καταψηφίσουν και ζητούν την απόσυρσή του. Η Κυβέρνηση φαίνεται πως τους αγνοεί και επιμένει. Υποθέτω πως τελικά θα τους εκβιάσει." Δηλώνει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας μιλώντας και για άλλους 4 Ιεράρχες που έχουν την ίδια άποψη!

Ξεπερνάω τις κουτοπονηριές των 38 βουλευτών που μόνο για την Ποντιακή Γενοκτονία δεν νοιάζονται, αλλά δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους, και πάω στην δήλωση του Ιεράρχη...Ναι, συμφωνώ, ο Σαμαράς αν ποτέ φτάσει το αντιρατσιστικό στην βουλή (αν ξυπνήσει λιγότερος φασίστας μια μέρα, αν ο Φαήλος λείπει εκείνες τις μέρες από την χώρα), θα βάλει θέμα κομματικής πειθαρχίας για να ψηφιστεί. Θα τους εκβιάσει!

Θα είναι η πρώτη φορά;

2 Μνημόνια, 3 Μεσοπρόθεσμα δεκάδες μνημονιακοί νόμοι με εκβιασμό δεν πέρασαν, κύριε Μητροπολίτα μου;;

Τι είπατε τότε; Αναφερθήκατε σε εκβιασμούς Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπαδήμου, ΓΑΠ;;

Ρητορική η ερώτηση, βέβαια!

Τον "σκασμό" βγάλατε αγαπητέ Μητροπολίτη. Κατάπιατε το αμίλητο νερό, και αν θυμάμαι καλά ο πατριώτης Μητροπολίτης Άνθιμος από άμβωνος έδινε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την διάσωση των τραπεζών, και καλούσε τους πιστούς να αγοράσουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας!

Θυμάμαι όταν είχαν ρωτήσει τον μακαρίτη Χριστόδουλο για την Χούντα, απάντησε ότι δεν είχε καταλάβει να γίνονται βασανισμοί, να στέλνουν κόσμο σε εξορίες, γατί...ΔΙΑΒΑΖΕ

Να υποθέσω, ότι 4 χρόνια εσείς και οι 4 Ιεράρχες το είχατε ρίξει επίσης στο διάβασμα;

Ο Άνθιμος πάντως ήταν στον Χρηματιστήριο Αθηνών και αγόραζε μετοχές της Εθνικής Τράπεζας!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/08/blog-post_238.html#ixzz3BBzeWsru

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια