Το κατόπιν ενεργειών μου ....ζει και βασιλεύει!! - Ο Ντόλιος παρεμβαίνει και ....σώζει!!

Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του υφυπουργού Γιώργου Ντόλιου που έκανε... ρουσφέτι στην περιοχή μας στο τομέα της υγείας !
Δηλαδή η υγεία των πολιτών εξαρτάτε από την δυνατότητα παρέμβασης των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών;
Διαβάζοντας την ανακοίνωση του βουλευτή θα διαπιστώσετε ....ύφος που παραπέμπει στο παρελθόν , στην περίοδο του "κατόπιν ενεργειών μου"

Παρέμβαση του Υφυπουργού Γιώργου Ντόλιου για την χρηματοδότηση της προμήθειας ιατρικού εξοπλισμού στο ΠΓΝΑ

Ύστερα από την αποτελεσματική παρέμβαση στο Υπουργείο Υγείας του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου, οι δομές υγείας της Περιφέρειάς μας θα ενισχυθούν με πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό και 22 καινούργια ασθενοφόρα.  
Συγκεκριμένα, το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκτήσει  υπερσύγχρονους Τομογράφους (Αξονικό και Μαγνητικό), μια Γ κάμερα και έναν Υπερηχοτομογράφο τελευταίας τεχνολογίας, που θα ενισχύσουν αποτελεσματικά και ουσιαστικά τις υπηρεσίες υγείας του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Η προμήθεια αυτή, αξίας 2.200.000 €, θα γίνει με κατ’ εξαίρεση χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
   Το ίδιο επιτυχείς ήταν και οι προσπάθειες του Υφυπουργού και Βουλευτή Έβρου Γιώργου Ντόλιου, σε ότι αφορά τον αυτοκινούμενο εξοπλισμό των μονάδων υγείας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Οι δομές του ΕΚΑΒ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα εξοπλιστούν με 22 καινούργια ασθενοφόρα, προκειμένου να αντικατασταθούν οχήματα γερασμένης ηλικίας ή παλιάς τεχνολογίας.  

Οι Εβρίτες πρέπει να εκτιμήσουν τις τεράστιες δυνατότητες του Γιώργου Ντόλιου να παρεμβαίνει , και να τα ξεχάσουν όλα, την εξαθλίωση τους και τη διάλυση του νομού . Ο Γιώργος Ντόλιος είναι ο ένας και μοναδικός πολιτικός στον Έβρο, μη πούμε στην Ελλάδα, που μπορεί και σώζει
Αν αυτό δεν είναι παλαιοκαμματισμός τι είναι;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια