Παρουσίες, απουσίες και δάκρυα στην ορκωμοσία του νέου Δημ. Συμβουλίου Σουφλίου

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου έγινε σήμερα Παρασκευή το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, με κάθε επισημότητα. Παρουσία των δύο Μητροπολιτών του Έβρου κ.κ Ανθίμου και Δαμασκηνού, του Μουφτή Διδυμοτείχου, του Δημάρχου Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη και του νέου Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς αλλά και με την συμμετοχή των εκπροσώπων φορέων και συλλόγων.











Οι δύο Μητροπολίτες ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και κουράγιο για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις σημερινές δύσκολες οικονομικές καταστάσεις. Ο Δήμαρχος Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός στην ομιλία του υποσχέθηκε συνεχή προσπάθεια και αγώνα για την επίτευξη των στόχων και ζήτησε από όλους συστράτευση για την αντιμετώπιση των σημερινών δύσκολων καταστάσεων.









Από την τελετή απουσίασε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Καλακίκος λόγω προγραμματισμένου του ταξιδιού, ενώ ο Ευάγγελος Πουλιλιός δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην απουσία από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο παλαιών του συνεργατών.
Πηγή:faros24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια