Νίκος Νικολόπουλος: "Η περιλάλητη κεντροδεξιά πανστρατιά μοιάζει με πανστρατιά καρεκλολάγνων"

Με αφορμή τα λεγόμενα και τα γραφόμενα περί της δήθεν Κεντροδεξιάς πανστρατιάς, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Η περιλάλητη κεντροδεξιά πανστρατιά, υπό  τις κοινωνικές και οικονομικές  συνθήκες που επέβαλλαν και θα συνεχίσουν να επιβάλλουν -κατά τα  φαινόμενα- οι πολιτικές του μνημονίου, μοιάζει περισσότερο με πανστρατιά καρεκλολάγνων, που δυστυχώς γ’ αυτούς ,  δεν αντιλαμβάνονται ότι επιβιβάζονται σ’ ένα σαπιοκάραβο που θα τους οδηγήσει στο βυθό .  Ο καθείς εφ’ω ετάχθη .
Πρέπει οι καρεκλοκένταυροι στο Μαξίμου μαζί με τους «λαθρομετανάστες των άκρων» και οι «σώγαμπροι της ΠΟΛ.ΑΝ.» επιτέλους πρέπει να καταλάβουν και ας εμπεδώσουν όπως είπε και ο εκπρόσωπος μας Γ. Κανελλάκης ότι: «Εμείς δεν "κολλάμε" στις ξόβεργες του κ. Σαμαρά.  
Εμείς “σπουργιτάκια” δεν είμαστε» !!!
Απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας τις «σαγηνευτικές προτάσεις των σειρήνων» και μένουμε «κολλημένοι» στις θέσεις του πατριωτικού αντιμνημονιακού μετώπου, όπως επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός…
Και τέλος κάποιος συχνά – πυκνά, πρέπει να τους υπενθυμίζει και να τους λέει φωναχτά: «ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ»…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια