Το “Βήμα της Κυριακής”… διαφημίζει την υποψηφιότητα Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Το σημερινό “Βήμα της Κυριακής”… διαφημίζει την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, μέσα από τη συγκρότηση προεδρικής πλειοψηφίας από τη σημερινή Βουλή.
Η “ναυαρχίδα” του Συγκροτήματος Λαμπράκη αναφέρεται επαινετικά στην πολιτική διαδρομή του Σταύρου Δήμα, στέκεται σε διάφορα, σημαντικά περιστατικά του παρελθόντος, και επισημαίνει ότι γύρω από το πρόσωπό του θα μπορούσε να συγκροτηθεί προεδρική πλειοψηφία 180 εδρών, ώστε να εκλεγεί ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή, και να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές.
Το “Βήμα της Κυριακής” αναφέρεται ακόμη και σε περιστατικό… αντιπαράθεσης του Σταύρου Δήμα με την Άνγκελα Μέρκελ το 2007, όταν ως Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν “ενοχλούσε” τη Γερμανία.
ysterografa.gr
gkatzios σχόλιο : Ακόμη και Μερκελιστές  ψάχνουν να παρουσιάσουν κάποιον ότι  έχει "ενοχλήσει" τους Γερμανούς , φαίνεται ότι κι οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ότι ο λαός δεν ανέχεται την δουλικότητα τους 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια