Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο - Ο Καραμάνος «σκότωσε» τον Ολυμπιακό

Με το γκολ του Καραμάνου από το πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον κακό Ολυμπιακό στο Περιστέρι και τον ανάγκασε στην πρώτη εφετινή του ήττα.
Ο Τάσος Καραμάνος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο. Το βράδυ του Σαββάτου ήταν αυτός που έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης στο Περιστέρι, αφού με δικό του γκολ ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο (1-0), στο ντεμπούτο του Σα Πίντο στον πάγκο, αναγκάζοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας στην πρώτη τους ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα.
Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν πιο επικίνδυνος από τον Ολυμπιακό που αντιμετώπιζε αμυντικά προβλήματα. Το 1-0 από τον Καραμάνο στο 29ο λεπτό ήταν η λογική εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες με εμφανέστατη τη διαφορά διάθεσης στον αγωνιστικό χώρο.
Στο δεύτερο μέρος ήταν λογικό ο Ολυμπιακός να κλείσει τον αντίπαλο στην περιοχή του. Το έκανε, πιέζοντας τον Ατρόμητο για την ισοφάριση. Φάσεις στα καρέ του Τζέναμο έκανε, αλλά όχι τέτοιες που να θεωρούνται κλασικές. Ο Ατρόμητος άντεξε και κράτησε το 1-0 παίρνοντας μία σπουδαία νίκη.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Σα Πίντο): Τσέναμο, Νάστος, Κοντοές, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (61' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Ναπολεόνι (74' Φάμπιο), Καραμάνος (82' Λαζαρίδης).
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουακού, Κασάμι (70' Μπενίτες), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (82' Φορτούνης), Αφελάι, Ντομίνγκες (60' Ντουρμάζ), Μήτρογλου.
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια