Kαταγγελίες -άνευ καμιάς απόδειξης από τον Ντόλιο......

Σοβαρές καταγγελίες -άνευ καμιάς απόδειξης- περί ιδιοτελών συναλλαγών του ΣΥΡΙΖΑ με ...
ανεξάρτητους βουλευτές, με σκοπό να εμποδιστεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έκανε χθες ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος. «Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς την πλευρά ανεξάρτητων βουλευτών», τόνισε ο κ. Ντόλιος (Ρ/Σ ALPHA 9,89), εκτιμώντας ότι αυτό γίνεται με δέλεαρ την εξασφάλιση θέσεων στα ψηφοδέλτιά του.
Εφόσον είναι «οφθαλμοφανές», γιατί δεν γίνεται πιο συγκεκριμένος; Προξενεί εντύπωση η όψιμη επιθετικότητα του υφυπουργού προς την αξιωματική αντιπολίτευση. Πριν από τον ανασχηματισμό και την υπουργοποίησή του ο Γ. Ντόλιος είχε διαφορετική στάση…

Δ.Κ.

"Παρασκήνια" (efsyn.gr)

gkatzios : Με την ίδια ευκολία θα προσπαθήσει μεθαύριο να ...προσεγγίσει τον Συριζα . ο Γιώργος Ντόλιος έχει μια μεγάλη ικανότητα στις μεταλλάξεις .
Στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στο κόμμα του , ήταν με τον Βαγγέλη , μιλούσε με τον Γιώργο , παρέμεινε όμως στο φράχτη μέχρι που είδε ποιος κερδίζει και πήδηξε στη μεριά του . Κατάφερε τότε να περάσει στους δημοσιογράφους ότι είναι άνθρωπος του Παπανδρέου , μετά βέβαια έγινε τους Βενιζέλου και  αύριο μπορεί να γίνει του Χασάν .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια