ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Σήμερα Τρίτη, 30/09/2014 το απόγευμα, επρόκειτο να συζητηθεί στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνου Ουζουνίδη, από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χαρδούβελη σχετικά με τη μεταβίβαση του Δημοτικού Κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ).

Ο κ. Ουζουνίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι λογικό, αφού ήρθαν «τα αφεντικά» οι Τροϊκανοί, η Επίκαιρη Ερώτηση να αναβληθεί. Ωστόσο, για αυτό το σοβαρό θέμα, παρακολουθώ με ενδιαφέρον την κόντρα μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη και του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μιχαηλίδη και θέλω να παρέμβω κι εγώ και να σχολιάσω ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Η Γνώμη στις 25/09/2014 όπου αναφέρει, ότι στο Δήμο Ναυπλιέων παραχωρήθηκαν οικόπεδα της παραλιακής ζώνης, των οποίων η εκμετάλλευση και διαχείριση ανήκε στο ΤΑΙΠΕΔ με τη σημαντική συμβολή του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Μανιάτη.

Μιλάμε για τον γνωστό κ. Μανιάτη, που πριν από μερικά χρόνια, ακύρωσε την απόφαση του πρώην γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης κ. Σώκου και δυστυχώς, η υπόθεση  της εξόρυξης του ζεόλιθου στα Πετρωτά Έβρου, παρά τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλαμε όλοι μαζί αφενός μεν για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και αφετέρου να εκμεταλλευτούμε το δώρο αυτό της φύσης που σε ποιότητα είναι από τα καλύτερα παγκοσμίως και να μην εξαρτόμαστε από άλλες χώρες και ίσως και άλλες τακτικές…, διακόπηκε.

Θα πρέπει συλλογικά, όλοι μαζί οι Αλεξανδρουπολίτες και οι Εβρίτες να διεκδικήσουμε κι εμείς την παραχώρηση και το δικαίωμα της κυριότητας του ακινήτου που αφορά τον χώρο του Δημοτικού Κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης στο Δήμο μας. Να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την διαγραφή του ακινήτου από τις λίστες του ΤΑΙΠΕΔ. Όταν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, έτσι όπως κάθε φορά υποστηρίζω και υπογραμμίζω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια