Αναζητείται ραδιοφωνικός σταθμός που να μην φιλοξενεί τον Άδωνι Γεωργιάδη

Από τον polyfimoss

Στη μόδα σε μόνιμη βάση βρίσκεται εδώ και μέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της ΝΔ επισκέπτεται κάθε μία ώρα κι έναν διαφορετικό ραδιοφωνικό σταθμό και για περισσότερα από 60 λεπτά αναπτύσσει τις απόψεις του για τη ζωή, το θάνατο, τις τράπεζες και την απειλή της αριστεράς.
Είναι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο όλοι οι ενημερωτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί προβάλλουν συνεχώς έναν και μόνο πολιτικό, επειδή καθημερινά προκαλεί για να παραμείνει στην επικαιρότητα.
Η νέα αρχή έγινε με τις τράπεζες και τα λεφτά που θα βγάλει αν πέσει η κυβέρνησή του, όμως επειδή βρίσκεται σε μεγάλη ρέντα δεν έχει αφήσει μέρα που να μην έχει πει έστω και μια μαλακία.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα δημιουργήματα της ελληνικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, γι’ αυτό και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ενημερωτικών τους προγραμμάτων σε καθημερινή βάση.
Δυστυχώς για εκείνους που θέλουν να συνεχίζουν να ακούν ραδιόφωνο, η φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη είναι κάτι το οποίο καλούνται να υποστούν τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ενώ αν το απόγευμα αποφασίσουν να ανοίξουν και την τηλεόραση, τότε παίζουν το κεφάλι τους κορώνα-γράμματα.
Η μέθοδος της υπερπροβολής έχει λειτουργήσει θετικά για κάθε πολιτικό πρόσωπο το οποίο βγαίνει στο προσκήνιο για να εκτελέσει συγκεκριμένες εξυπηρετήσεις.
Το 2012 ήταν η ΔΗΜΑΡ και ο Φώτης Κουβέλης μαζί με σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός. Από κοντά σε αυτή τη διαδικασία ήταν και ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος δεν ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όμως αποφάσισε να παραστήσει τον νέο Ψαριανό για να γίνει κι επίσημα μετά από έναν χρόνο ο άνθρωπος του Βήμα FM και του ΔΟΛ.
Την ίδια πορεία ακολούθησαν το 2014 κι άλλα πρόσωπα, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Μαρία Σπυράκη. Ο πρώτος κατάφερε να βάλει ένα κόμμα στην ευρωβουλή χωρίς να έχει δημοσιεύσει καν το πρόγραμμά του (όταν το έκανε πριν λίγες μέρες κλαίγαμε από τα γέλια), ενώ η δεύτερη δεν άλλαξε ούτε λέξη από όλα όσα έλεγε όταν παρίστανε τη δημοσιογράφο.
Σε ολόκληρο τον πλανήτη τα μέσα ενημέρωσης κατασκευάζουν πολιτικές καριέρες· με το αζημίωτο. Κομήτες της πολιτικής σκηνής βομβαρδίζουν τους ακροατές και τους τηλεθεατές ασταμάτητα μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούν στο παραβάν, θα διαβάσουν τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων, και θα σταυρώσουν αυτόν που έχουν δει περισσότερες φορές στην τηλεόραση.
Φυσικά, οι ψηφοφόροι δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Εφόσον δεν έχεις ιδέα για το τι πας και ψηφίζεις κι αρκείσαι σε όσα σου έχουν δείξει τα κανάλια, οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα, καλά να πάθεις.
Το κακό σε όλο αυτό είναι πως τα πολιτικά προϊόντα της μιντιακής υπερπροβολής απέδειξαν ότι και σε συνθήκες πανελλαδικής εκλογικής δοκιμασίας (ευρωεκλογές 2014) συνεχίζουν να συγκινούν τους ψηφοφόρους. Μέχρι στιγμής, μερικές χιλιάδες ψήφοι από τις εκλογικές τους περιφέρειες ήταν ικανοί να τους στείλουν στη βουλή. Πλέον, γνωρίζουμε και με αποδείξεις ότι αυτός που θα σπάσει κάθε ρεκόρ μιντιακής παρουσίας εξασφαλίζει πολιτικές καριέρες.
Με το αζημίωτο.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/09/blog-post_652.html#ixzz3EV4avsi2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια