Στην τσιμπίδα και δεύτερος μεγαλοεπιχειρηματίας - Δέσμευσαν καταθέσεις 20 εκατ.ευρώ

Αν παρατηρήσατε σταμάτησαν τα παπαγαλάκια να ρωτάνε "και που θα βρείτε τα λεφτά?" αφού πήραν χαμπάρι την απάντηση...από τους ίδιους τους διαπλεκόμενους που στηρίζουν


Από TVXS


Τραπεζικές καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία διευθύνοντα συμβούλου τεχνικής εταιρείας δέσμευσε το Κέντρο Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, ύστερα από τη διαπίστωση αδήλωτων εισοδημάτων ύψους 40 εκατ. ευρώ.

Ο συγκεκριμένος φορολογούμενος είχε καταθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 7 εκατ. ευρώ το 2004 και επιπλέον 33 εκατ. ευρώ το 2005, τα οποία δεν δικαιολογούνταν από τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που είχε υποβάλει στην εφορία. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι τα ποσά αυτά προέρχονταν από τα ταμεία της τεχνικής εταιρείας και δεν είχαν δηλωθεί.

Το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου προχώρησε στη δέσμευση καταθέσεων και περιουσιακών στοιχείων του φορολογούμενου ύψους 20 εκατ. ευρώ, με βάση τους διαφυγόντες φόρους και τα πρόστιμα που προκύπτουν από την υπόθεση.


Ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε με σύστημα ανάλυσης κινδύνου, το οποίο εφαρμόζεται στα στοιχεία 65 cd που έχουν περιέλθει στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και αφορούν την κίνηση τραπεζικών λογαριασμών εκατοντάδων χιλιάδων μεγαλοκαταθετών για την περίοδο 2002 - 2012

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/04/20_30.html#ixzz3Yo9BXvwu

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια