Οι γυναίκες καταρρίπτουν το μύθο του “παιδαρά” . Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας στα μάτια τους !

Οι γυναίκες έχουν βαλθεί να αποδείξουν πως δεν είναι τόσο «εξωγήινα» πλάσματα όσο πιστεύουμε, ούτε τόσο απαιτητικές ως προς τα… προσόντα του άντρα που θα επιλέξουν να έχουν στο πλευρό τους. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει νέα έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία.
Οι επιστήμονες, ζήτησαν από ένα σύνολο straight γυναικών να περιγράψουν πώς ακριβώς ονειρεύονται τον «τέλειο» άντρα και ποια χαρακτηριστικά είναι αυτά που τους τραβούν την προσοχή στα αρσενικά που βλέπουν στο δρόμο. Οι γυναίκες μας ξάφνιασαν ευχάριστα με τις απαντήσεις τους, με τα αποτελέσματα να είναι σαφώς μη αναμενόμενα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 72% των ερωτηθέντων γυναικών δήλωσαν πως ονειρεύονται το «αγόρι της διπλανής πόρτας» και όχι το σούπερ κορμί για το οποίο πασχίζουν οι άντρες στην προσπάθειά τους να γίνουν πιο επιθυμητοί. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες «έχτισαν» τον ιδανικό εραστή με το πρόσωπο του Τζέιμς Κορντέν, τα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι, τα χέρια του Πάντι ΜακΓκίνες, τον κορμό του Μπεν Κοέν και τα πόδια του Τζόναθαν Ρος.
idanikos-andras-570
Οι άντρες από τη μεριά τους θεώρησαν πως οι γυναίκες προτιμούν τα αρσενικά πιο χολιγουντιανού στυλ και όταν ρωτήθηκαν για το πώς πιστεύουν πως εκείνες θα παρουσίαζαν το ιδανικό μοντέλο, δημιούργησαν κάτι εντελώς έξω από τα γυναικεία στάνταρντ. Εκείνοι παρουσίασαν τον άντρα που «τρελαίνει» τις γυναίκες με το πρόσωπο του Τζεράρντ Μπάτλερ, τα μαλλιά του Τζάστιν Μπίμπερ, τα χέρια του Χιου Τζάκμαν, τον κορμό του Ντέιβιντ Γκάντι και τα πόδια του Κριστιάνο Ρονάλντο.
.cytoday.eu

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια