Ζ";

Το 1966,με κυβέρνηση που στηρίζονταν κυρίως από στελέχη της Ένωσης Κέντρου του Γ.Παπανδρέου, έγινε η δίκη για την υπόθεση Λαμπράκη με αποτέλεσμα την καταδίκη των δύο φυσικών αυτουργών της πολιτικής αυτής δολοφονίας και την αθώωση όλων των ηθικών αυτουργών καθώς και τον εξορισμό των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής και την φυλάκιση του Χρήστου Σαρτζετάκη. Η Ελλάδα βέβαια αργότερα έκανε πρόεδρο της δημοκρατίας τον κ. Σαρτζετάκη.Αλλά έτσι γίνεται συνήθως εδώ. Πρώτα σε φυλακίζουν και μετά σε κάνουν πρόεδρο.
Ο κ. Πάγκαλος, απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε στο Παρίσι, ότι όλοι αυτοί που τον γιουχάρανε, ήταν αναρχικοί και υποκινούμενοι από την

ελληνική αριστερά και συγκεκριμένα από τον Σύριζα. Είπε ακόμα ότι δεν θέλανε να προβληθεί η ταινία "Ζ" και έτσι είναι εχθροί του λαού, πολέμιοι της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και εχθροί του πολιτισμού. Όποιος γιουχάρει δηλαδή τον Πάγκαλο, είναι αριστερός του Τσίπρα, εξωκοινοβουλευτικός και δεν θέλει να δει το "Ζ".
Στη μεταφυσική σκέψη του κ.Πάγκαλου, που ομολογώ δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τον τελευταίο καιρό, συντελείται ο εξής συνειρμός:
-όποιος δεν έχει φίλο τον κ. Γαβρά, είναι αυτόματα εχθρός της δημοκρατίας
-όποιος διαμαρτύρεται εντός και εκτός συννόρων για αυτά που λέω, είναι προβοκάτορας του Τσίπρα.
-όποιος δεν θέλει να παρακολουθήσει μια προβολή του "Ζ", είναι αναρχικός και εχθρός του ελληνικού πολιτισμού
Προτείνω σιωπή, υπακοή και γρήγορα στο Video club να νοικιάσετε το "Ζ". ΠΡΟΣΟΧΗ:μην εκ παραδρομής νοικιάσετε το Ζορό, γιατί και αυτός από "Ζ" ξεκινάει... Μπορείτε να το βλέπετε μέχρι και πέντε φορές την μέρα. Να απαγορευτούν όλες οι πτήσεις για το Παρίσι και γενικότερα για όπου πάω και με καλούν να μιλήσω. Φροντίστε να αποκτήσετε επαφή με τον κ.Γαβρά και να σας θεωρεί φίλο του. Οι αντιφρονούντες θα φυλακίζονται και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εξορίζονται στην Σπιναλόγκα που είναι και στα φόρτε της τελευταία...

witnessfree.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια